2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون انشالله که پسر باشه ی گل دختر دارم ولی دکتر حدس زد دختره

ایشالا ک پسره بشه از ته دلت از خدا بخواه....منم ی دختر دارم امروز بیبیم مثبت شده دخترو شوهرمم پسر دوس دارن دروغ چرا استرس دارم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
ایشالا ک پسره بشه از ته دلت از خدا بخواه....منم ی دختر دارم امروز بیبیم مثبت شده دخترو شوهرمم پسر دو ...

انشالله که سالم باشه وپسر من تقریبا ۳ ماه استرس جنسیت لعنتی رو دارم چقدر بهش فک میکنم داغون شدم دیگه دکتر گفت ۸۰ودرصد دختره دیگه ی جورایی قبول کردم اینم پسر نشد

من بچه دوم ی گل دختر دارم ۷ سالشه

منم دومی تو راهه و دختر، اولی هم دختر.

اتفاقا خیلی خوشحالم هم جنس هستن.

بچه های هم جنس باز بیشتر به درد هم میخورن.

من بگم ۹۹ درصد بخاطر تنهایی دخترم تو آینده بچه اوردم ، دروغ نگفتم، بخاطر همون خوشحالم دختر شدش