2777
2789
منم دومی تو راهه و دختر، اولی هم دختر.اتفاقا خیلی خوشحالم هم جنس هستن.بچه های هم جنس باز بیشتر به در ...

من دخترم رو ابراست که این یکیم دختره ولی دروغ چرا بخاطر شوهرم دلم میخاست این یکی پسر باشه چون شوهرم دوست داشت ی پسرم داشته باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دخترم رو ابراست که این یکیم دختره ولی دروغ چرا بخاطر شوهرم دلم میخاست این یکی پسر باشه چون شوهرم ...

من یه دختر، یه پسر بخاطر سندروم داون سقط کردم، پارسال و پیارسال.

سر این ، هر کی شنید ، یک کلمه از جنسیت نپرسید، کلا خودمم لال شدم، والله ترسیدم خدا قهرش بگیره.

هر کی گفتم باردارم، هیچ کس نپرسید دختر یا پسر، من اخه هفته ۱۸ بعد امینوسنتز به مامانم و بقیه گفتم.

فقط فقط هر کی شنید گفت ، خداروشکر سالمه.

شوهرت اتفاقا ، کیف خواهد کرد، فکر کن سه تا زن دوستش دارن.

من و شما مظلوم واقع شدیم، یه پسر نداریم، نازمون بکشه

یکم از علائمت بگو چجوریه؟

علاقه شدید ب ترشی اینجوری که اگر ی چیز شیرین بخورم باید حتما ی چیز ترش پشتش بخورم عاشق غذای گوشتی هستم یعنی دلم میخاد همش قورمه سبزی و گوشت و این چیزا بخورم تهوعم کمه رنگ ادرارم تیرس جوش شیرین کف کرد کلا با بارداری دخترم فرق داره ولی خب علائم همش الکیه چون دکتر گفت دختره ولی من کیسه بیضه نمیبینم