2777
2789

ازدواج کنم 

منم سکوت کردم چون حق داشت 

همش تقصیر منه چون اونقدر هر روز باهاش دعوا کردم که از چشمش افتادم 

اون دختر رو هر چقد اسرار کردم نگفت 

گفت همشهری هست ازدواج کنم میفهمی 

من فقط شکستم وقتی پیاماشو نشون میداد حالا فهمیدم چرا تولدم و مناسبت هارو به من تبریک نمیگفت 

وای دیوونه شدم گردنبند واسش فرستاده بود گفته بود قشنگع واس یلدات بخرم 

اون دختره هم گفته بود زحمت نکش عشق دلم

من کم مونده بود از شدت فشار بیهوش بشم 

تو بیمارستانم فشارم افتاد سرم بستن ولی نامزدم خبر نداره

چرا میگی نامزدم؟ اون دیگه نامزد تو نیست نامزد اون دخترست

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی میگه خیلی وقت عاشقشم ینی کاری ب تو و اخلاقت نداره کلا دنبال موقعیت بود ک بزاره و بره والا

دختره خونه خراب کنه پسره هم ی عوضی به تمام عیار 

خانواده آت باید از خجالت پسره در بیان به نظرم

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
وقتی میگه خیلی وقت عاشقشم ینی کاری ب تو و اخلاقت نداره کلا دنبال موقعیت بود ک بزاره و بره والادختره ...

خانوادم نشستن کنارم میگن کنار بیا ما بهش میگیم اشتباه کردی دیگه دخترو بزاره کنار 

خیلی عاشقش بودم میخواستم رفتارمو برم مشاور درست کنم تا زود عصبی نشم

عزیزم هر چقدر هم شما مقصر بوده باشی ذات خیانتکار این آقا ربطی  نداره 

خوب که زود فهمیدی 

تو زندگی مشترک پستی بلندی زیاد هست پس فردا با چند تا بچه سر یه دعوا میخواست بره با یه دختر دیگه چیکار میکردی؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن