اشک۱تمساح مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1052 عنوان یکی بیاد دلداریم بده 542 بازدید | 58 پست شب یلداست من کنار بچه هام نیستم صب زنگ زدم داشتن گریه می کردن نمیدونم چکار کنم خانواده ام اجازه نمیدن بیان پیشم هر بارم دیدمشون یا. رفتم مدرسه یا پارک الهی که اون زنی باعث زندگیم شد سال دیگه این موقع نباشه رو دنیا دیروز | 15:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله،،ریزه عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 3143 کاش بگردی اخ بمیرم به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 8234 خدا لعنت کنه هرچی زنه خونه خراب کنه. مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 6498 نمیگم کامل بیار پیش خودت شاید شرایطش را نداشته باشی.ولی حداقل شب۶ای مناسبتی مثل عید و یلدا بیارشون پیش خودت با خانوادت صحبت کن
الند عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 3749 الان رابطه بچه ها با اون زن خوبه؟ هر طور شده خونواده ت و راضی کن بچه هات و گاها بیار. گناه دارن . محبت مادری نیاز دارند
اشک۱تمساح مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1052 نمیگم کامل بیار پیش خودت شاید شرایطش را نداشته باشی.ولی حداقل شب۶ای مناسبتی مثل عید و یلدا بیارشون پ ... شرلیطشو ندارم پدرم سخت گیره قبول نمیکنه
اشک۱تمساح مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1052 الان رابطه بچه ها با اون زن خوبه؟ هر طور شده خونواده ت و راضی کن بچه هات و گاها بیار. گناه دارن . مح ... اون زن هنوز زنش نشده زنه شوهر داره ولی همچنان با پدر بچه هامم هست شوهر معتادو بی سوادی داره هیچی بارش نیست
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 6498 شرلیطشو ندارم پدرم سخت گیره قبول نمیکنه الهی خیلی سخته خیلی.چرا پدرو مادرتون فکر نمیکنن شما تیاز دارین کناربچه ها باشین و بچه هاهم به شما نیاز دارن.الهی بچه ها بزرگ بشن به سلامای میان پیشت
اشک۱تمساح مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1052 خدا لعنت کنه هرچی زنه خونه خراب کنه. چرا لعنت نمیکنه چرا ککشونم نمیگزه اکن الان کنار بچه هاش هست کیف میکنه مرتب هم با شوهرمن انلاینه چک میکنم حس شیشمم درست میگه آه بچه هامم نمیگیرشون
الند عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 3749 اون زن هنوز زنش نشده زنه شوهر داره ولی همچنان با پدر بچه هامم هست شوهر معتادو بی سوادی داره هیچی بار ... اگه میتونی به خاطر بچه هات برگرد. گناه دارن
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 8234 چرا لعنت نمیکنه چرا ککشونم نمیگزه اکن الان کنار بچه هاش هست کیف میکنه مرتب هم با شوهرمن انلاینه چک م ... مطمعن باش بدجوری تقاص پس میده مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 8234 چرا لعنت نمیکنه چرا ککشونم نمیگزه اکن الان کنار بچه هاش هست کیف میکنه مرتب هم با شوهرمن انلاینه چک م ... اما اصلا برنگرد. مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍
اشک۱تمساح مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1052 الهی خیلی سخته خیلی.چرا پدرو مادرتون فکر نمیکنن شما تیاز دارین کناربچه ها باشین و بچه هاهم به شما نی ... از اول گفتن اگه میخوای حمایت کنیم بچه بی بچه همه چی هم داره زده بنام یکی دیگه بارها گفتم یه خونه بهم بده بچه هام ببرم پیشم ولی قبول نمیکنه حاضر هست بچه هازجر بکشن ولی اموالشو از دست نده
اشک۱تمساح مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1052 اما اصلا برنگرد. نمیتونم برگردم نمیتونم اصلا خودشم نمیخواد که برگردم