جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه میتونی برگرد ، ولی شوهرت سرش با اون گرمباشه. حد اقل پیش بچه هاتی و خرج تون و میده. آدم برگرده ...
اینا همه رو گذروندم وقتی هنوز خونه خودم بودم نمیشه امکان نداره ریلکس بشینی بگی خب سرش جای دیگه گرم باشه وقنی میبینی داری زحمت میکشی تنهایی ولی شوهرت به یکی دیگه میگه عشقم وقتی حتی اجازه نمیده یکم آزاد باشی سر خودتو گرم کنی تا روحیه ات بالاتر بره وقتی خودش خلاف میکنه ولی تو تهمت میشنوی و زیر ذره بینش هستی
من زن صبوری بودم میگفت هیچ وقت شونه خالی نمی کنم ولی نشد سخت شد اون زندگی سختش کرد
همه رو میدونم . ولی همه این مصیبتها رو بزار رو یه کفه ترازو ، آرامش و نیازهای عاطفی بچه هات و هم ی ...
نمیشد گلم من از وقتی فهمیدم ۳ سال موندم بچه هام مضطرب و پریشون عصبی چون بحث داشتیم چون رابطه عاطفی گرمی باهم نداشتیم کفه ترازو هم اونجا هم اینجا همش پره من فقط بدون اون مرد کنار بچه هام شاید آروم بگیرم کنار اون مرد دیگه نمیتونم
چجور میتونم تصور کنم با یه زن دیگه رابطه ی همه چی داره اون وقت شاد باشم بگم و بخندم و انرژی بذارم برا بچه هام نمیشه