2777
2789
عنوان

یکی بیاد دلداریم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظرم خیلی صبرم کم شده خدا تقاص بگیره شاید دلم یکم خنک شو

دیگه بهش فکر نکن ، فقط بدون شوهرت لیاقت داشتن شما رو نداشت.

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

اگه میتونی به خاطر بچه هات برگرد. گناه دارن

نمیتونم اولا دیگه حرمت و اعتماد نیست همش جنگ و بحث بود 

در ثانی خودشم نمیخواد حنی یکبارم نگفته برگرد هنوز با زنه سرش گرمه جای خالی من حس نمیشه که بخواد برگردم

نداشت بخدا لیاقت زندگی سالم رو نداشت یه زنی که داره به شوهر بدبختش خیانت میکنه چی داشت که بچه ها رو ...

دنیا خیلی بی رحمه

گاهی اوقات خیلی با ما غیرمنصفانه رفتار میکنه

من درکت میکنم

ما نمیتونم از سرنوشتمون فرار کنیم باید تاب اوری کنیم

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

نمیتونم اولا دیگه حرمت و اعتماد نیست همش جنگ و بحث بود در ثانی خودشم نمیخواد حنی یکبارم نگفته برگرد ...

اگه میتونی برگرد  ، ولی شوهرت سرش با اون گرم‌باشه.  حد اقل پیش بچه هاتی و خرج تون و میده. آدم برگرده خونه پدر مشکلاتش چند برابره

چرا حالا خدا غیر منصفانه هاش رو گذاشت برا من 😭😭

نه اینطوری نیست قشنگم

شما هیچ تقصیری نداری ، خدا هم اینطوری نخواسته

اطرافیانت در حقت بد کردن..

رنج تو زندگی همه هست ، رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه😪

اگه میتونی برگرد ، ولی شوهرت سرش با اون گرم‌باشه. حد اقل پیش بچه هاتی و خرج تون و میده. آدم برگرده ...

اینا همه رو گذروندم وقتی هنوز خونه خودم بودم نمیشه امکان نداره ریلکس بشینی بگی خب سرش جای دیگه گرم باشه وقنی میبینی داری زحمت میکشی تنهایی ولی شوهرت به یکی دیگه میگه عشقم  وقتی حتی اجازه نمیده یکم آزاد باشی سر خودتو گرم کنی تا روحیه ات بالاتر بره وقتی خودش خلاف میکنه ولی تو تهمت میشنوی و زیر ذره بینش هستی 

من زن صبوری بودم میگفت هیچ وقت شونه خالی نمی کنم ولی نشد سخت شد اون زندگی سختش کرد

نه اینطوری نیست قشنگمشما هیچ تقصیری نداری ، خدا هم اینطوری نخواستهاطرافیانت در حقت بد کردن..رنج تو ز ...

😭😭😭😭دلم میخواد یه دل سیر گریه کنم برا بچه هام 

کاش میمردم 

حالا اون زنه دخترش ازدواج کرده چه شوهری چه خوشبختن کنار هم 

ولی دنیا رو برا ۴ تا آدم خراب کرو الهی که خیرنبینه

😭😭😭😭دلم میخواد یه دل سیر گریه کنم برا بچه هام کاش میمردم حالا اون زنه دخترش ازدواج کرده چه شوهر ...

خیر نمیبینه . نه خودش نه بچه هاش.

سر خودش نیاد سر دخترش میاد.

اینا همه رو گذروندم وقتی هنوز خونه خودم بودم نمیشه امکان نداره ریلکس بشینی بگی خب سرش جای دیگه گرم ب ...

همه رو میدونم ‌. ولی همه این مصیبت‌ها رو بزار رو یه کفه ترازو ، آرامش و نیازهای عاطفی بچه هات و هم یه کفه دیگه .‌ببین کدوم سنگین تره

همه رو میدونم ‌. ولی همه این مصیبت‌ها رو بزار رو یه کفه ترازو ، آرامش و نیازهای عاطفی بچه هات و هم ی ...

نمیشد گلم من از وقتی فهمیدم ۳ سال موندم بچه هام مضطرب و پریشون عصبی چون بحث داشتیم چون رابطه عاطفی گرمی باهم نداشتیم کفه ترازو هم اونجا هم اینجا همش پره من فقط بدون اون مرد کنار بچه هام شاید آروم بگیرم کنار اون مرد دیگه نمیتونم 

چجور میتونم تصور کنم با یه زن دیگه رابطه ی همه چی داره اون وقت شاد باشم بگم و بخندم و انرژی بذارم برا بچه هام نمیشه