شوهر دختر داییم به شدددتتتت باادب و با شخصیته جوری که نمیتونم توصیف کنم خیلی خونگرم و مهربونه و دیوانه وار عاشق زنشه از رفتاراش مشخصه ، پدر و مادرشم مثل پروانه دور دخترداییم میگردن هم خودش خوبه هم خانوادش شغلشم کارمند بانکه وضع مالیشم خوبه حالا خود دخترداییم خیلی خیلی معمولیه اخلاقشم تعریف نداره چطوری بعضیا تو ازدواج انقدر شانس میارن یسریا بااین که خودشون عالین یه شوهر شخمی گیرشون میاد احساس میکنم تواین دوره همچین مردایی مثل این خیلی کمن واقعا شانس آورده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی وقتها ممکنه پیش بیاد یه مردی رو ببینم و همینطوری گذری ازش خوشم بیاد. یا بگم این چه نازه چه مهربونه چه خوش تیپه یا هر چی. ولی مطلقا هیچ معنی دیگه ای نداره. بالاخره آدم یه لحظه ممکنه توجهش به کسی جلب بشه ولی هیچ معنایی نداره
متاسفانه شما فقط ظاهر قضیه رو میبینین. ودر ذهنتون قضاوت و تعبیر و تفسیر می کنید ولی حقیقت به هیچ عنوان این طور که فکر می کنید نیست. و نمی تونه باشه. ما به این میگیم خطای دید.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا