2777
2789
عنوان

خانما ی سوار ژله رو کجا بزارم ببنده

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 23 پست
ژلاتین بریز توش نیم ساعته میگیره خودشو

ندارم این پودر رو

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی سوار ژله چیه؟

ی سوال منظورم بود تایپ اشتباهی بود

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

یخچال، البته فریزر زودتر میبنده، ولی اگه دیر برش داری، ممکنه یخ بزنه و اینکه زمان بستنش تکمیل نمیشه

یخچال گذاشتم عزیزم 

مگه بستنیه ک بزلری فریزر؟!جاست یخچال😊

ممنون عزیزم احه مادرم میگفت فریزر منم نمیدونم واااالا🤣🤣🤣

واسه من دوساعته بست ولی خیلی سفت شده عیب نداره؟؟

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
سوال

گفتم نکنه چیز جدید اختراع کردن 😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
واسه من دوساعته بست ولی خیلی سفت شده عیب نداره؟؟

آبش کم بوده، عیبش چیه

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.