2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارز حدود ۵ سال پیش خوب بود سرمایه گذاری میکردن الان همه فهمیدن ریختن تو بازار ضرر میدن

دقیقا 

مخصوصن اوایل بیت کوین که کسی نمیدونست چیه و مانور نمیدادن روش الان از هر جایی یه ارزی اومده بازارش بو ... میاد

نه بابا همین امسالم اوایل سال خیلی خوب بود خیلی ارزها رشد کردن

آره درسته ،نگران نباش یا کلا میریزه یا خیلی میاد پایین اونایی که بالا خریدن خروج میزنن،یا یهو میکشه بالا بیت ۹۰۰م یهو شد ۷میلیارد ،کلا بازار اینه طلا و دلار و ارز فرق نداره ولی اگه سود کلان میخوای طلا فقط ،ولی ارز و باید هر چی میخری ۳ سال صبر کنی،منه خنگ ۳۰م دوج گرفتم ۴۰ فروختم ،وگرنه الان ۵۰۰میلیون بود البته اون موقع هم طلا میخریدم برابری میکرد

دقیقا مخصوصن اوایل بیت کوین که کسی نمیدونست چیه و مانور نمیدادن روش الان از هر جایی یه ارزی اومده با ...

من سال ۹۴ میگفتن فکر میکردم مثلا یه سکه داخل کامپیوتره،اصلا نمیدونستم چیه تحقیق هم گردم خوب عقلم قد نمی‌داد اونقدر مثلا راجبش همین نوشته شده بود یک ارز دیجیتال داخل سیستم ،وگرنه فک کن عقلم می‌رسید میخریدم 🙂سر همین ارز حدود ۴ سال پیش من قشنگ یادمه چند نفر و خفت کردن یا معامله میکردن با ترس بود یارو حدود ۴۰ تا داشت فک کنم ۱میلیارد بود اون موقع

من سال ۹۴ میگفتن فکر میکردم مثلا یه سکه داخل کامپیوتره،اصلا نمیدونستم چیه تحقیق هم گردم خوب عقلم قد ...

وای وای نگو که فشار میخورم 😂😂

این بیت کوین مخصوصن یه سری فیلم ۱۲ ثاینه میداد میدی بهت بیت کوین میداد دیگه فکرشو بکن چقد مفت بود 

کی باورش میشد از اون ارز انقد یهو باارزش شه ای تف