2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههههه من یه شال گم کردم عزا گرفتم انگشتر طلا آخه چراا 😭

اصلا نمی‌دونم کجا گم شد 

سال ۹۱ . ۸۰۰ گرفته بودم فکر کن الان چقدر پولش میشد ☹️

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

طلا بود ؟؟ 🥲

نقره فیروزه

دوازده سال بود داشته بودمش

از مشهد با پدربزرگ خدابیامرزم خریده بودمش ینی اون برام خرید یادگاری بود

بعد اون سفر فوت شد

اخرین چیزی ک ازش داشتم

گم شد و دیگه پیدا نشد

تعجب میکنم چرا گم شده اخه

تو گردگیری عیدم پیدا نشد

حسم میگه کسی بردش

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔

نقره فیروزهدوازده سال بود داشته بودمشاز مشهد با پدربزرگ خدابیامرزم خریده بودمش ینی اون برام خرید یاد ...

عزیزم خدا بیامرزتشون . 

حتما یه گوشه کناری افتاده 

بعضی چیزا عجیب گم میشن منم تو خونه شال گم کردم عجیبه... ایشالا ک یه روز پیدا میشن 🥲😁

یادم نیست

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

گم‌کردم‌ ولی بعدا پیدا شده

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤