2777
2789
عنوان

🥺😭🥺😭🥺

88 بازدید | 20 پست

از مناسبت ها متنفرم.

از هر چی که تنهاییم رو یادم میاره، نفرت دارم.

۰

۰

۰

از خانوادم دورم

امسال ک پدرمم از دست دادم.

خانواده همسرمم ک کلا هیچی نگم بهتره.

دوستی ندارم ..دارم یکی دوتا ولی امشب اونام باخانواده های خودشونن

خیلی دلم گرفته 

ن اینکه دلم جشن و بریز و بپاش بخواهد

کلا از غریبی و تنهایی..‌

خودم همسرم هستیم همه چی هم تو خونه هست

آجیل میوه شیرینی باسلق (نه اینکه برای شب یلدا خریده باشما)

ولی کلا این مناسبت‌ها جمع میطلبه😭دلم شلوغی خانواده رو میخاد

این موقع ها حس میکنم نداشتن بچه چقد بده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شرایط داری یه بچه بیار از بهزیستی به خدا انقدر خوبه آنقدر عاشقش میشی

ن شرایطش نداریم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
این روزها هم میگذره عزیز منمگه شده تاحالا روزهای سخت نگذرهان شاءالله تامیک شادیتوبزنی ب زودی

امیدارم

دلم پر از غمه

داره میترکه

با همسر برین جاهای شلوغ شهر بگردید و برین یه رستوران خوب شام بخورین بعضی وقتا تنهایی بهتره

خودم آدمیم ک عاشق تنهاییامم 

ولی ی موقعی مثل این مناسبت‌ها جمع و شلوغی حال میده

نمیدونم والا 

دعا میکنم برات ان شاءالله حاجت روا بشی همینجا تگم کنیمنم خوشحال شم

قربونت عشقم

هرچی خدا بخاد

عزیزم غصه نخور خیلی ها با داشتن بچه و خانواده و پدر و مادر باز هم وضعشون مثه شماست!!! منم با اینکه همه اینا رو دارم خانواده پدری گرمی ندارم بخاطر داشته هات شاکر باش،🌈

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
با همسر برین جاهای شلوغ شهر بگردید و برین یه رستوران خوب شام بخورین بعضی وقتا تنهایی بهتره

این به نظرم پیشنهاد خوبیه،🙂

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
عزیزم غصه نخور خیلی ها با داشتن بچه و خانواده و پدر و مادر باز هم وضعشون مثه شماست!!! منم با اینکه ه ...

قربونت عزیزمممم

داشته هام فعلا فقط همسرمه 

ک همش میگه گور بابای دنیا شاد باش😐😆بهش میگم ب چ چیزی شاد باشم 😏ک با این حرفش میره رو مخم😅😅😅تا آرومتر بشم