2777
2789

من یه مدته نمی‌دونم از ترسه یا از شدت فشار درسی وسط صحبت کلمات رو اشتباهی میگم نمی‌دونم چرا مثلا به ل میگم ر و...

زدم گوگل گفت علایم تومور مغزی هست 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گوگل تاآدمونکشه دس بردارنیس اگه نگرانی یه دکتربرو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
منم اینجور شدم

شما هم جدیدا موقع خواب ، خواب های واضح میبینین؟

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

برو تو گوگل بنویس پام خورد به در زخم شد مینویسه سرطان داری 

ولش کن گوگلو 

منم بعضی وقتا اینجوری میشم 

استرس فشار عصبانیت همشون ممکنه باعث بشن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو تو گوگل بنویس پام خورد به در زخم شد مینویسه سرطان داری ولش کن گوگلو منم بعضی وقتا اینجوری میشم ا ...

ممنون عزیزم منو از نگرانی در آوردی اتفاقا چند روزه فشار عصبی و استرس زیادی رو تحمل کردم 

ممنون عزیزم منو از نگرانی در آوردی اتفاقا چند روزه فشار عصبی و استرس زیادی رو تحمل کردم

منم وقتی فکرم زیاد باشه یا مشغله ذهنیم زیاد باشه اینجوری میشم 

میبینی به ر میگم ی 

یا به ش میگم س

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35