2777
2789
عنوان

شوهرم دیووونه شده بود دیروز😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 148 پست
معرفی شدم، خواستگاری کرد ازم منم مث تو ام شوهرممیگ اولش که دیدمت گفتم این اخلاق نداره، خودشو بالا می ...

دانشجویی؟ چجوری میرسی هندل کنی؟ من اگه بخوام ازدواج کنم باید درسم تموم کنم اول

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

نه اینجا دختر زود ازدواج میکنه من 18 سالگی ازدواج کردم ولی همکلاسییی داشتم که ششم بوده ازدواج کردع

اووو چه زود 

راضی هستی؟چطوره؟ مسئولیتش زیاد نیست؟ 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دانشجویی؟ چجوری میرسی هندل کنی؟ من اگه بخوام ازدواج کنم باید درسم تموم کنم اول

قرار بود دانشجو بشم🥲😭

نشد که بشه😔

حالا ولش 

ولی اره راس میگی من اگ هم بخوام درس بخونم هم شوهر داری نمیتونم

چون توجهم باید رو یه چیز باشه فقط

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

وای خدا🤣🤣🤣بچه هاش شبیه بچه های منه اخه؟

آره میگفت میگفتم پس چرا بچه هام با اون خانم میان ؟ چقدر شبیه بچه های من هستن !!! نمیدونستم اینقدر خل و چله همسرم 

البته بگم منم مقصرم اونقدر پیرهن مامان دوز پوشیدم نمیتونست باور کنه اون منم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آره میگفت میگفتم پس چرا بچه هام با اون خانم میان ؟ چقدر شبیه بچه های من هستن !!! نمیدونستم اینقدر خل ...

😂😂😂🤣🤣🤣 وای از دست مردا

پایدار باشید عزیزم

قرار بود دانشجو بشم🥲😭نشد که بشه😔حالا ولش ولی اره راس میگی من اگ هم بخوام درس بخونم هم شوهر داری ن ...

سخته واقعا 

ولی اگه دوست داری درس بخونی به شوهرت بگو 

قبل اینکه بچه دار بشی درس بخون هم واسه خودت خوبه هم آینده بچت یه مامان تحصیل کرده داره سرش بالاس

اووو چه زود راضی هستی؟چطوره؟ مسئولیتش زیاد نیست؟

اره من راضیم😁🥺🤣

خوبه خوش میگذره دوس دارم زود برم خونه خودم😁

مسئولیتی نداره که مث مجردیمه فقط درس نمیخونم، و خیلیی احساساتی شدم درکم بالا رفته، یعنی تو این یه سال 10 سال بزرگ شدم اینقدر که خانوادم اذیتم میکنن😔😁💔

منظورت از مسئولیت چیه 

😂😂😂🤣🤣🤣 وای از دست مرداپایدار باشید عزیزم

ممنونم سلامت باشین بزرگوار ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
سخته واقعا ولی اگه دوست داری درس بخونی به شوهرت بگو قبل اینکه بچه دار بشی درس بخون هم واسه خودت خوبه ...

درست میگی عزیزم

مرسی

اره من راضیم😁🥺🤣خوبه خوش میگذره دوس دارم زود برم خونه خودم😁مسئولیتی نداره که مث مجردیمه فقط درس ن ...

به سلامتی عزیزمم ان شاءالله به خوشی بری خونه خودت 

خانواده ت چرا اذیت میکنن؟ 

منظورم از مسئولیت کارای خونه هست بخش بزرگیش درست کردن غذا 🙂 من دوست دارم بخورم ولی حوصله ندارم هر روز هر روز درست کنم 

لباس شستن و جارو و ظرف و ....😭 

به سلامتی عزیزمم ان شاءالله به خوشی بری خونه خودت خانواده ت چرا اذیت میکنن؟ منظورم از مسئولیت کارای ...

خانوادم درکی ندارن که توضیحش مفصلهه

ولی واس مسئولیت باید بگم که اره زیاده 

صب بلند شم خونه رو تمیز کنم جارو برقی گردگیری غذا درست کردن نگهداری از یه بچه ی معلول که داداشمه و با همه ی اینا باز شوهر داری و... 

اینام سخته واقعا ولی خب دیگ باید بگذرونم😁

به سلامتی عزیزمم ان شاءالله به خوشی بری خونه خودت خانواده ت چرا اذیت میکنن؟ منظورم از مسئولیت کارای ...

هر روز و هر وعده درست کردن غذا با منه😔😐😐خیلی وقتا میمونم چی درست کنم😁

خانوادم درکی ندارن که توضیحش مفصلههولی واس مسئولیت باید بگم که اره زیاده صب بلند شم خونه رو تمیز کنم ...

اره زندگی مشترک باید پاش وقت و انرژی گذاشت تا جواب بده 

واسه همین دوست ندارم تا اتمام درسم وارد رابطه عاطفی شم 

البته که موقعیتش هم ندارم

هر روز و هر وعده درست کردن غذا با منه😔😐😐خیلی وقتا میمونم چی درست کنم😁

خب پس عادت داری 

برای من که بلد نیستم خیلی غذا هارو سخته 

مامان منم با این معضل روبروعه🤣 هی از ما میپرسه 

اره زندگی مشترک باید پاش وقت و انرژی گذاشت تا جواب بده واسه همین دوست ندارم تا اتمام درسم وارد رابطه ...

درسته دقیقا 

من همین چن روز پیش داشتیم حرف میزدیم میگفت دوستم متاهله شاگرد اول شده، بعد من میگفتم چقدر مدیره و که هم میتونه شوهر داری کنه هم درس بخونه، من حقیقتا نمیتونم اصلا

چون درس نیاز به توجه و ذهن آزاد و جمع و جور داره من کتاب بگیرم دستم بازم فکرم یه جا دیگس گاهی اوقات😐😁🤣