2777
2789
عنوان

شوهرم دیووونه شده بود دیروز😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 148 پست
حالا من بگم خواهرم برام یه پالتو دوخت بلند با خز ازینا که تو فیلمهای قدیمی میپوشن بلند و یقه خز و کم ...

😁😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

منکه ۲۴ام همینم

خب فکر کنم با خودِ آینده ام آشنا شدم❤😂

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بی ذوقه واقعا

میگفتی جلیقه نجاته الان دوتا بال هم درمیارم پرواز میکنم میرم 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حالا من بگم خواهرم برام یه پالتو دوخت بلند با خز ازینا که تو فیلمهای قدیمی میپوشن بلند و یقه خز و کم ...

🤣🤣🤣🤣🤣ترکیدم. برای منم پیش اومده. رسمی بهم سلام داده و نشناخته

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خب فکر کنم با خودِ آینده ام آشنا شدم❤😂

عالی شد😂❤️

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

منم همینطور بودماولین کسی که باهاش حرف زدم و ارتباط داشتم همسرم بوده. ولی نمیدونم از کجا بلدم😑🤣شای ...

خب بالاخره همینو از کجا پیدا کردی؟😂 

من هر کی میاد سمتم جای اینکه عشوه بیام بی محلیش میکنم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

واقعا در این حد تغیر 

😑🤣🤣🤣🤣

چقد اسم کاربری خوبی داری خیلی سافته

🌚💞🔮 چشمات خوب میبینه 

واقعا در این حد تغیر 😑🤣🤣🤣🤣

اره. چون من ذاتا ساده پوشم و ارایشم کم ه.یباره کلی به خودم رسیدم رفتم محل کارش، رسمی  بهم سلام داد🤣نگو اصلا نشناخته. بعدش رو نگم🤣🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خب بالاخره همینو از کجا پیدا کردی؟😂 من هر کی میاد سمتم جای اینکه عشوه بیام بی محلیش میکنم

معرفی شدم، خواستگاری کرد ازم 

منم مث تو ام 

شوهرممیگ اولش که دیدمت گفتم این اخلاق نداره، خودشو بالا میگیره

الان میگ اصلا مث اونجا نیستی 

میگ چرا در اولین دیدار چنین تصپری ازت داشتم نمیدونم😁🤣

وای خدا🤣🤣🤣بچه هاش شبیه بچه های منه اخه؟

اره. چون من ذاتا ساده پوشم و ارایشم کم ه.یباره کلی به خودم رسیدم رفتم محل کارش، رسمی بهم سلام داد🤣 ...

ارههه بگو چی شد 

چیکار کردی

😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
معرفی شدم، خواستگاری کرد ازم منم مث تو ام شوهرممیگ اولش که دیدمت گفتم این اخلاق نداره، خودشو بالا می ...

همین قضیه معرفی و اینا هم من تو خانواده مون زیر ۲۳.۲۴ ندیدم کسی معرفی کنه 

البته شاید سن ازدواج واسه ما اینه

همین قضیه معرفی و اینا هم من تو خانواده مون زیر ۲۳.۲۴ ندیدم کسی معرفی کنه البته شاید سن ازدواج واسه ...

نه اینجا دختر زود ازدواج میکنه من 18 سالگی ازدواج کردم ولی همکلاسییی داشتم که ششم بوده ازدواج کردع