2777
2789
عنوان

شوهرم دیووونه شده بود دیروز😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 148 پست
من دیروز یه کراپ خریدم خیلی تنگ بود از جلو زیپ می‌خورد شوهرم تا دید گفت این جلیقه چیه تنت کردی 🙄😒

🤣🤣

گفتم که لباسی که به نظر ما خیلی قشنگه شاید واس ما قشنگه ولی واس همسرمون نه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من دیروز یه کراپ خریدم خیلی تنگ بود از جلو زیپ می‌خورد شوهرم تا دید گفت این جلیقه چیه تنت کردی 🙄😒

😂😂😂😂😂😂😅😅😆😆 وااااای مردممممم از خنده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣گفتم که لباسی که به نظر ما خیلی قشنگه شاید واس ما قشنگه ولی واس همسرمون نه

نه باور کن خیلی قشنگ بود شوهرم اصلا ذوق نداره بیژامه بپوشم یا لباس س ک س ی براش فرقی نداره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

[QUOTE=365076521]نه باور کن خیلی قشنگ بود شوهرم اصلا ذوق نداره بیژامه بپوشم یا لباس س ک س ی براش فرقی نداره[/QUOTE

خانوما اینجا گفتن ازدواج کنی دیگ فرقی براش نمیکنی

شما هم همینطوری شده😭

من فقط 19 سالمه😭🤣نمیدونم چرا اینو گفت من کاره خاصی نمیکنم😑

منم ۱۹ سالمه 

تا حالا با مگس مذکر هم در ارتباط نبودم 

احتمالا تا ۲۵ سالگی هم درس اجازه نده 😑 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من فقط 19 سالمه😭🤣نمیدونم چرا اینو گفت من کاره خاصی نمیکنم😑

چقد کوشولویین همتونن😭ای خداااا عجولا😂

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

ینی خودت دوختی عکسشو بده

اره 

ندوختم میگم که

بدون اینکه برش بدم اینمدلیش میکنم

تازه مث اولش میشه بازم

الان خیسه رو بنده

[QUOTE=365076521]نه باور کن خیلی قشنگ بود شوهرم اصلا ذوق نداره بیژامه بپوشم یا لباس س ک س ی براش فرق ...

نه ربطی نداره بعضی مردا ذوق دارن بعضی هام ندارن این از اولش همین بود 

منم ۱۹ سالمه تا حالا با مگس مذکر هم در ارتباط نبودم احتمالا تا ۲۵ سالگی هم درس اجازه نده 😑

منکه ۲۴ام همینم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

حالا من بگم خواهرم برام یه پالتو دوخت بلند با خز ازینا که تو فیلمهای قدیمی میپوشن بلند و یقه خز و کمر باریک

آرایش کردم یه یقه اسکی مخمل پوشیدم موهامو ویو کردم قرار بود بریم رستوران

همسرم اونجا بود من با بچه هام با اسنپ رفتیم

بیرون منتظر ما بود منم دست بچه هامو گرفته بودم میدیدم همسرم عکس العملی نشون نمیده مگو منو نشناخته 😕😕😕😕 میگفت با خودم میگفتم چه خانوم شیک پوشیه ولی بچه هاش شبیه بچه های منه 😑😑😑😑😑

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم ۱۹ سالمه تا حالا با مگس مذکر هم در ارتباط نبودم احتمالا تا ۲۵ سالگی هم درس اجازه نده 😑

منم همینطور بودم

اولین کسی که باهاش حرف زدم و ارتباط داشتم همسرم بوده. ولی نمیدونم از کجا بلدم😑🤣

شاید چون خیلی هیجانیم یا چون خیلی دوسش دارم

نمیدونم

چقد اسم کاربری خوبی داری خیلی سافته

حالا من بگم خواهرم برام یه پالتو دوخت بلند با خز ازینا که تو فیلمهای قدیمی میپوشن بلند و یقه خز و کم ...

وای 😂