یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو یه پیج افشاگری خوندم نمونه کارای دکتر ترکیه ای میزاره بعد میگن تعداد عملاش تو روز زیاده و میده دستیارش عمل کنه تو همین نی نی سایت هم کلی راجبش بد گفته بودن ولی نمیدونم چه اتفاقی رخ داد که کل تاپیک های مربوط به این دکتر یهویی همشون با هم پاک شدن!!!!
منم از همین تعجب کردم اومدم دیدم همشون تعطیل شدن تاپیکا... ولی چجوری میگن نمونه کار دکتر دیگه رو میز ...
عزیزم نمونه های جدیدش اره خودش هست برو اخر صفحه اش نمونه کارای اون تو پیج یه دکتر معروف ترکیه ای هم هست خودتم چهره هاشونو نگاه کنی متوجه میشی ایرانی نیستن مورد دوم اینکه به نظرت مشکوک نیست که تاپیکا راجب همه پزشکا موندن فقط واسه دکتر سامانی پاک شده؟ اینم احتمالش هست که خودشون از نی نی یارا خواستن که تاپیک مربوط بهشون رو پاک کنن یعنی خود دکتر سامانی خواسته و اینکه اسم دکترو تو یایت گذاشته بودن شیاد سامانی من قصد تخریب دکتر و ندارم و باهاشونم پدرکشتگی ندارم عزیزم امیدوارم اگه پیششونم رفتید نتیجه خوبی بگیرید فقط سوال کردبد دلم نیومد بی تفاوت رد بشم