2777
2789
عنوان

دکتر شهیاد سامانی

36 بازدید | 10 پست

سلااااممممم بار صدمه تاپیک میزنم فکر کنم😂

می‌خوام بینیمو عمل کنم و موندم برم پیش کدوم جراح فعلا دکتر سامانی رو پیدا کردم کسی با ایشون عمل داشته یا نزدیکانشون عمل کرده باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو یه پیج افشاگری خوندم نمونه کارای دکتر ترکیه ای میزاره بعد میگن تعداد عملاش تو روز زیاده و میده دستیارش عمل کنه تو همین نی نی سایت هم کلی راجبش بد گفته بودن ولی نمیدونم چه اتفاقی رخ داد که کل تاپیک های مربوط به این دکتر یهویی همشون با هم پاک شدن!!!!

وای تو هم میخوای عمل کنی😂😭من دیوونه شدم بسکه گشتم فعلا فقط دکتر سامانی به دلم نشسته

ارههه😂🧑‍🦯‍➡️

منم دو بار دوجا وقت گرفتم ثانیه اخر پشیمون شدم کنسل کردم😂🧑‍🦯‍➡️تو نینی سایتم هرکیو زدم پشتش بد گفته بودن😂💔

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

تو یه پیج افشاگری خوندم نمونه کارای دکتر ترکیه ای میزاره بعد میگن تعداد عملاش تو روز زیاده و میده دس ...

منم از همین تعجب کردم اومدم دیدم همشون تعطیل شدن تاپیکا... ولی چجوری میگن نمونه کار دکتر دیگه رو میزاره؟تو پیجش خودش کنار همه بیماراش نشسته 

منم از همین تعجب کردم اومدم دیدم همشون تعطیل شدن تاپیکا... ولی چجوری میگن نمونه کار دکتر دیگه رو میز ...

عزیزم نمونه های جدیدش اره خودش هست برو اخر صفحه اش نمونه کارای اون تو پیج یه دکتر معروف ترکیه ای هم هست خودتم چهره هاشونو نگاه کنی متوجه میشی ایرانی نیستن مورد دوم اینکه به نظرت مشکوک نیست که تاپیکا راجب همه پزشکا موندن فقط واسه دکتر سامانی پاک شده؟ اینم احتمالش هست که خودشون از نی نی یارا خواستن که تاپیک مربوط بهشون رو پاک کنن یعنی خود دکتر سامانی خواسته و اینکه اسم دکترو تو یایت گذاشته بودن شیاد سامانی من قصد تخریب دکتر و ندارم و باهاشونم پدرکشتگی ندارم عزیزم امیدوارم اگه پیششونم رفتید نتیجه خوبی بگیرید فقط سوال کردبد دلم نیومد بی تفاوت رد بشم