2777
2789
عنوان

اگه فردا آخرین روزه دنیا باشه و

54 بازدید | 8 پست

اگه فردا، آخرین روز دنیا باشد؛

تموم خطوط تلفن دنیا پر میشه، از جمله هايي مثله: همیشه دوستت داشتم، هیچ وقت نتونستم بگم دوستت دارم، منو ببخش و…

هزاران نفر براي دیدن کسي ک دوست دارن، حاضر هستن کل داراییشونو بدن، براي اینکه وقت دیدن طرفشون رو لحظه اي داشته باشن!

خيلي ها پشیمون میشن ک چرا خیانت کردن، خيلي ها دنبال گرفتن یه بخشش ساده میرن....

کاشکي هر روز، روزه آخر بود، تا ما انسان ها قدر لحظات زندگي رو میفهمیدیم، و قدر همدیگه رو میدونستیم....

کاشکي ب جای لج بازي ووو ... لحظه اي رو با عشق سپري میکردیم... لحظه اي باور کن، فردا، زندگي، و دنیا تموم میشه…

من به شخصه دو‌سه نفرو به قتل می‌رسونم دلم خنک بشه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا موافقم

سلاح سرد یا گرم ؟؟

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم