2777
2789
عنوان

به نظر شما چه بچه ای قابل قبوله

274 بازدید | 57 پست

هرگاری میکنم برا ی خوانوادم کافی نیستم یعنی فقط مامانم بعضی اوقات توسری بخاطر داداش جونم  بابام خوبه اماااااااااااااااا مامانم 

عین خودم باشه😁😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانا با دخترا معمولا همینن دیگه خیلی. به دل نگیر لازم باشه جونشو برات فدا میکنه. 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

خودت باش اهمیت نده بهشون 

هرچی اهمیت ندی بیشتر دوست دارن 

من داداشم اصلا آدم حساب نمیکنه مامام بابامو ولی خیلی دوسش دارم 

منم از وقتی که فقط به خودم اهمیت میدم میبینم که خیی عوض شدن 

یه نصیحت بهت میکنم شاید الان نفهمی ولی به روزی به حرفم میرسی . . . 

تمام سعی و تلاش خودتو بکن، صدتو بزار، خودتو تو زحمت بنداز، بیدار خوابی بکش، برای یک هدف. اونم استقلال مالی از خانواده باشه، یعنی منبع درآمدی داشته باشی که مستقل زندگی کنی، حالا میخواد از طریق درس باشه، مهارت باشه فرقی نمیکنه اما قرص و محکم باشه، دیگه توی این مسیر رسیدن به هدفت فکر خانواده نباش، وظیفت رو به عنوان دختر یه خونه انجام بده و بیشتر از اون وقت و انرژیت رو تلف نکن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نهمامان من شوخیییییییییییییییییی نداره و نمیدونین چجوری کنترل میکنه

من همیشه میگم هیچکی تو دنیا مثل مامان من نیست اما بازم عاشقشم و با تمام وجود دوستش دارم 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .