2777
2789
عنوان

بحثمون شد رفت ناهارشو خورد اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو میکنی تبریک میگم بهت موندن کنار کسی که اینطوری ازت حرف میزنه با عرض پوزش خریته

یک ساعت پیش ۷۰۰ ریخت به حسابم که آشتی کنم

چکار کنم؟

میخوام صبر کنم تا موقع رفتن خونه خاله‌اش ۷۰۰ رو براش برگردونم به حسابش و نرم

چون بهش گفتم رفتی پشت سرم به خانوادت چرت و پرت گفتی باهات نمیام خونه خاله‌ات

توکل به خدا🌿
یک ساعت پیش ۷۰۰ ریخت به حسابم که آشتی کنمچکار کنم؟میخوام صبر کنم تا موقع رفتن خونه خاله‌اش ۷۰۰ رو بر ...

زود آشتی نکن بهش رو بدی بزا چند بار ازت بخواد خودتو کوچیک نکن بهش بگو حق نداری موقع دعوا پاشی بری همه چیو بزاری کف دست مامانت پشت سرم حرف بزنی بهش اینو بفهمون

انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران

زود آشتی نکن بهش رو بدی بزا چند بار ازت بخواد خودتو کوچیک نکن بهش بگو حق نداری موقع دعوا پاشی بری هم ...

رفت گفت این دوقطبیه

حالا کاش دوقطبی بودم حداقل بعضی وقتا خوشحال بودم

اما من تو این زندگی همیشه ناراحتم هیچ خوشحالی‌ای ندارم

توکل به خدا🌿
رفت گفت این دوقطبیهحالا کاش دوقطبی بودم حداقل بعضی وقتا خوشحال بودماما من تو این زندگی همیشه ناراحتم ...

عزیزم یعنی چی که شوهرت بهت گفته دوقطبی من اگه بودم همین الان پامیشدم میرفتم خونه مامانم دادخواست طلاق میدادم 

انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران

کلا اخلاقشهیا مثلا سر سفره یکم زیاد غذا بخورم میگه "وای چقدر گرسنه‌ات بود"نمیدونم شاید الان توی پیام ...

رفتارشون خیلی بده که لقمه ادم میشماره اصلا غذا زهر جون ادم میشه و ادم تو حونه خودش حس معذب بود و اضافی بودن میگیره با این رفتار  

برو همراهش نزار که خاله اش اینام بدونن شما دعوا کردین ولی بهش تذکر بده رفتارت در مورد من جلوی بقیه درست بگو با این رفتارت خانوادتم دیگه به من احترامی قائل نمیشن 

۴۰ سالشهبله اما توی عقد جدا شدهگاهی زن قبلیشو میزنه توی سرم میگه اون بد بود اما بهتر ار تو بودمن ۴ س ...

من ۲۹سال دارم 

مردا متاسفانه این اخلاق گنده همیشه دارن که یک نفر بزنن تو سر همسرشون

توام  بگو اگه خوب پس چرا جدا شدی نموندی باهاش 

عزیزم یعنی چی که شوهرت بهت گفته دوقطبی من اگه بودم همین الان پامیشدم میرفتم خونه مامانم دادخواست طلا ...

اما طلاق مجدد برای ایشون خوب نیست ایشون زن مستقلی نیست و خانوادشم ازش حمایت نمیکنن 

در ضمن شرایط جامعه رو هم در نظر بگیر شما یک مرتبه جدا شدین الان همین همسرت با وجود اینکه خودشون هم مطلقه بودن بازم شما رو سرزنش میکنن فکر اینده باش  بمون و زندگیت درست کن 

اما طلاق مجدد برای ایشون خوب نیست ایشون زن مستقلی نیست و خانوادشم ازش حمایت نمیکنن در ضمن شرایط جامع ...

مستقل میشم به زودی

به خانوادمم دیگه کاری ندارم

عمرا دیگه به ازدواج فکر نمی‌کنم

فقط تنهایی

خودم و خودم فقط

همین

توکل به خدا🌿