بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک ساعت پیش ۷۰۰ ریخت به حسابم که آشتی کنمچکار کنم؟میخوام صبر کنم تا موقع رفتن خونه خالهاش ۷۰۰ رو بر ...
زود آشتی نکن بهش رو بدی بزا چند بار ازت بخواد خودتو کوچیک نکن بهش بگو حق نداری موقع دعوا پاشی بری همه چیو بزاری کف دست مامانت پشت سرم حرف بزنی بهش اینو بفهمون
انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران
کلا اخلاقشهیا مثلا سر سفره یکم زیاد غذا بخورم میگه "وای چقدر گرسنهات بود"نمیدونم شاید الان توی پیام ...
رفتارشون خیلی بده که لقمه ادم میشماره اصلا غذا زهر جون ادم میشه و ادم تو حونه خودش حس معذب بود و اضافی بودن میگیره با این رفتار
برو همراهش نزار که خاله اش اینام بدونن شما دعوا کردین ولی بهش تذکر بده رفتارت در مورد من جلوی بقیه درست بگو با این رفتارت خانوادتم دیگه به من احترامی قائل نمیشن
عزیزم یعنی چی که شوهرت بهت گفته دوقطبی من اگه بودم همین الان پامیشدم میرفتم خونه مامانم دادخواست طلا ...
اما طلاق مجدد برای ایشون خوب نیست ایشون زن مستقلی نیست و خانوادشم ازش حمایت نمیکنن
در ضمن شرایط جامعه رو هم در نظر بگیر شما یک مرتبه جدا شدین الان همین همسرت با وجود اینکه خودشون هم مطلقه بودن بازم شما رو سرزنش میکنن فکر اینده باش بمون و زندگیت درست کن