2777
2789

کسی کتاب نمیخونه سطح بی سوادی تو جامعه افتضاح زیاد شده همه کشورا میگن ایران بی سواد ترین مردم جهان رو داره نویسنده هامون کمن تعدادشون 

بعد میایم میگیم فرهنگ ایرانی واقعا کدوم فرهنگ ما که داریم خودمون دست دستی نابودش می کنیم با جهل و بی سوادی مردم مون 

امروز یه ویدئو درباره همین بحران بود واقعا حالم گرفته شد داریم به کجاها می ریم واقعا 🤦‍♀️ نظر شماها چیه ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته؟ من هزینه کتابم از لوازم آرایش و لباسم بیشتر میشه 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

موافقم 

متاسفانه تعداد کسایی که کتاب می خونن کمه 

و بد تر از اون

افتخار می کنن به این موضوع 🙂

راحت سرشونو بالا میگیرن میگن ما کتاب نمی خونیم 

بغل رو بقل می نویسن 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

خودمم کتاب خون نیستم متاسفانه در صورتی که وقتشو دارم😑😑😑

ظلمی هس که در حد خودت میکنی واقعا کتاب ارزشش بهتر از فضای مجازی آشغاله 

هنوز دیر نشده شروع کن حتی بگو نیم ساعت وقتی نمیگیره 

دقیقاهربار می‌خوام کتاب بگیرم اطرافیانم خودشونو می‌کشن که چه حوصله‌ای داری و چرا وقتت رو تلف می‌کنی ...

ازت خواهش می کنم بهشون توجه نکن 

ادما جدیدا خیلی ترسناک شدن 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

من دوستام کتاب خونن

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.