2777
2789

بهمن نقشه کشیده بودکه کارای نیماروواسه گیسوروکنه وطنازروبهمن فرستاده بودکه شاهرخ بره مداروکوبرداره بیاره که اون دوتازودسررسیده وشاهرخ کشتتشون وتقصیرکسی نبوده کشتن اونا

واینکه فریبرزکشته بودبابای شاهرخ رو

ونیماهم خارج که بوده زن داشته وکلی بدهی بالااوورده بوده واسه همین با باران ازدواج کرده که ازروی خونه گیسووام سنگین بگیره 

بچه فریبرزم به دنیااومد😤

آخرشم بهمن،طناز،فریبزدستگیرشدن

بردیاهم آزادکردپلیس 

بهمن نقشه کشیده بودکه کارای نیماروواسه گیسوروکنه وطنازروبهمن فرستاده بودکه شاهرخ بره مداروکوبرداره ب ...

ممنونم ازت عزیزم و اینکه قضیه چاقو چیشد ؟ساحل هم مرد؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهمن نقشه کشیده بودکه کارای نیماروواسه گیسوروکنه وطنازروبهمن فرستاده بودکه شاهرخ بره مداروکوبرداره ب ...

چون نیما زن داشته و وام گرفته برای همین میخواست دستشو رو کنه یا کار دیگه ای کرده بود ؟

چون نیما زن داشته و وام گرفته برای همین میخواست دستشو رو کنه یا کار دیگه ای کرده بود ؟

اززن داشتن نیماخبرنداشت بهمن

میخواسته دستشوروکنه که به خاطرپول نیماجلواومده که باران باهاش ازدواج نکنه وگیسوهم بهش اعتمادنکنه که سندخونه روبده ازروش وام بگیره

یه جورایی بهمن ازگیسوعقده داشته که چراگیسوبه بهمن اعتمادنداره 

یه جورایی سهم بیش تری ازارثومیراث میخواسته یجورایی ازگیسو اینا