2777
2789

من خودم عاشق آدمی بودم که اصلا سلیقه م نبود. من یه دختربودم تو محل کار از نظر ظاهر مرتب و با تیپ و برخورد رسمی و مودب و پشتم تعریفمو میکردن،اون یه آدم که موهاشو از پشت میبست و همه میگفتن زیاد حاشیه داشت و پشتش حرف بود همکارم بود.فکرمیکردم عشق معجزه میکنه و میتونم حالشو خوب کنم.اعتیاد به دارو داشت.آخرین بارم با یه دختر کات کرده بود.نیاز مالی داشت ولی کم کم آشنا شدیم و هدف ازدواج بود تا پولا رو گرفت شروع به خیانت کرد اونم با اکسش که باهزار نفر بود و دختره بلد بود جلوش حرف از تعهد بزنه. بعد از اینکه قرضشم پس نداد به خواهرش گفتم.بم گفت مگه من مجبورت کردم و حرفای زشتی زد. پسره هم گفت تو مگه چی هستی کی هستی دو سال بات موندم که برام مثل اون بشی نشدی فدای خواهرم بشی و من یکی به جات آوردم💔

از نظر روانشناسی عشق ما بخاطر نیازها و کمبودهاییه که داریم

اگر طرحواره داریم عاشق کسی میشیم که طرحواره امون رو تقویت کنه

مثل کسی که مشابه بابامونه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از نظر روانشناسی عشق ما بخاطر نیازها و کمبودهاییه که داریماگر طرحواره داریم عاشق کسی میشیم که طرحوار ...

دقیقا ولی نمیدونم چرا❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

وقتی گفت من آخه توی خودت چی دیدم قلبم شکستمن دقیقا جایی کمک مالی کردم که خونوادم نیازش داشتن و وضع م ...

مردا بی لیاقتن

والا خانواده مهمترین چیز آدمه

واقعا این درسته که میگن برای کسی تب کن که برات میمیره

کاش همچین فردی بیاد تو زندگیمون و آدم حسابی هم باشه