2777
2789

عزیزم

من تاپیک قبلیاتو خوندم نیاز نیست اسمتو چنج کنی

یه مقدار روی خودت کار کنی اوکی هست

چرا قبل از بلوغ فکری ازدواج میکنید چرا هوش هیجانیتون رو بالا نمیبرید که یه عمر خودتونو و پارتنرتون رو شوربخت نکنید

بابا اول بزار احساساتت استیبل بشه اونوقت ازدواج کن

اخه چرا بابت حرف پیش پا افتاده ک چیزی هم درس نیست بشینی ساعتها زار بزنی؟

خوب دختر خوب تمنا میکنم کتاب بخون

روی اگاهی خودت کار کن

عزیزممن تاپیک قبلیاتو خوندم نیاز نیست اسمتو چنج کنییه مقدار روی خودت کار کنی اوکی هستچرا قبل از بلوغ ...

دستت طلا انقد تایپ کردی، شما که انقد دانایی توروخدا ۳-۴ خط دیگه هم براش تایپ کن راهنمایی ش کن در راه رضای خدا ثواب داره ، من چشمام دراومد چند بار براش کامنت گذاشتم 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستت طلا انقد تایپ کردی، شما که انقد دانایی توروخدا ۳-۴ خط دیگه هم براش تایپ کن راهنمایی ش کن در راه ...

چی بگم؟مگه من چیزی میدونم ازش

من نمیدونم ازدواج چی داره

که قبلش نمیتونن درست چشاشونو باز کنن خوب بررسی کنن بسنجن بعد بگن بله

اونوقت یه طفل معصوم ۱۸ساله رو بدیخت نکنن

حالا از اون طرفم خودش میگه قهر نکنم….بابا برو یه مشاوره طرف میخواد ماشین بخره صدجور بررسیش میکنه اینکه دیگه انسانه

خودش باید تصمیم بگیره

بجای اینکه خودشو بسپاره دست سرنوشت خودش سرنوشتشو بنویسه 

مشاور وروانشناس زرد نه ها

بره بگه دردم اینه 

شاید پارتنرش اسکیزوفرنی بود دوقطبی بود 

اونوقت یه بچه هم بدبخت میکنه چرا؟چون این بیماریها ارثی هستن

این خانم اگه درست نکنه زندگیشو

دو روز دیگه میاد تاپیک میزنه که دوتا بچه دارم 

شوهرم زندانیمون میکنه جدیدا دیدم مواد میزنه خیانت میکنه کلی کتکم میزنه …..وسیله خونه رو فروخته .لطفا نگید طلاق بگیر چون شرایطشو ندارم خونه پدرم اذیتم میکنن…بگید چکار کنم

حالا اگه از اول بزنی زیر همه چیز بهتر نیست؟