2777
2789

سلام بچه ها یلداتون مبارک .میخواستم حس خوبمو باهاتون سهیم کنم .خدایا ممنونم مرسی از اینکه یه همسر مهربون و باشخصیت و پایه و بادرک و شعورو بهم دادی ،خدایا مرسی از اینکه منو قابل دونستی و این هدیه ی باارزشو بهم تقدیم کردی ...همسرم عزیزم خیلی دوستت دارم ،هرچی از خوبیات بگم کم گفتم .تو همیشه رفیق روزهای سخت و روزهای خوشی م بودی .به اندازه ی پدرو مادرم دوستت دارم و تا ابد مدیونتم .حتی بیشتر از پدرو مادرم دوستت دارم ..😭😭چه خوبی‌هایی ک در حقم نکردی و‌من هرگز فراموش نخواهم کرد .تو بهترین مرد دنیایی .کلمه ی مرد خیلی برازندته .ایشالا از چشم بد همیشه دورباشی 🧿🧿و امیدوارم روزی بتونم تموم خوبیاتو جبران کنم 🙏تو خیلی خوبی خیلی .تا ابد دوستت دارم و همیشه در قلبم میمونی ❤️

👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا همیشه باهم خوش و خوشبخت باشی عزیزم با بهترین آرزو ها براتون خیلی خوشحال میشم همچین تاپیک هایی میبینم همین آلان از تاپیک خیانت اومدم اینو دیدم خیلی خوشحال شدم همچین مردایی ام هستن هنوز 🥰🥰🥰🥰

این که فقط تشکربودپس خوبیاش

درسته عزیزم ، خدا شاهده سرتاسر خوبیه .فکرشو بکن حتی یک ذره باعث عصبانیت من نشده و نمیشه ...دروغگو نیست .خیانتکار نیست .تو تمام سختی‌ها مثل کوه پشتم بوده ،باهم تفریح میریم مثل دوتا رفیق خیلللیرصمیمی ....هیچوقت از نقطه ضعف‌هام ایراد نگرفته ...فقط محترمانه گفته بیا حلشون کنیم .و همچنین من به اون چیزی گفتم اصلا ناراحت نشده .حرفاش حرفه .یکبار نشده منو قال بذاره .حتی درحد یک ثانیه .همیشه رو قولهاش مونده تا پای جونش ،من تا ابد مدیونشم .خیلی خیلی بهم کمک می‌کنه 😭خیلی مهربونه و قلب پاکی داره ،حتی نشده یکبار سرمن داد بزنه ..همیشه با مهربونیت بامن رفتار کرده اگه من عصبی شدم اون رفته بیرون و بعد یکساعت برگشته و کلی منو دلداری داده .و خیلی کارای دیگه ...........

👩‍❤️‍👨
ایشالا همیشه باهم خوش و خوشبخت باشی عزیزم با بهترین آرزو ها براتون خیلی خوشحال میشم همچین تاپیک هایی ...

ایشالا شما هم همیشه خوشبخت و سلامت باشی عزیز ..آره باور کن فقط کافیه از خدا بخوای ،و خدا شریک خوبی برات ردیف می‌کنه شک نکن .هنوزم مردهایی وجود دارن ک بخاطر عشقشون و زندگیشون حاضرن هرکاری بکنن ❤️❤️

👩‍❤️‍👨
خب از امشب یا نهایتا فردا صبح یه گندی تو رتبطه تون می خوره😂 واسه من که بعد از هر تعریفی همین بوده ت ...

😂😂😂😂😂نه مطمنم ک اتفاقی نیفته دوست عزیز 

👩‍❤️‍👨
امیدوارم این حست در اثر نوسانات هورمونی نباشه و واقعی باشه

شک نکن ک تا ابد واقعیه .ایقد بهم خوبی می‌کنه ک من شرمنده ش میشم .شاید باورت نشه انسانیتو از همسرم آموختم .

👩‍❤️‍👨