2777
2789

شوهرم مخارجمو نمی‌ده . جز خورد و خوراک در حد زیر متوسط

نه هزینه درمان نه لباس نه آرایشگاه 

شما باشین دنبال کاردرمنزل میرین با پول کم؟

درصورتی که همسر واسه خانوادش خرج می‌کنه

یا از پول همسر بزور یواشکی میگیریم آخه با زبون خوش و محبت جلو برم فکر می‌کنه ساده وخنگم .بیشتر اینارو حمایت می‌کنه اونم میلیونی 

راهنماییم کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرای اکثریتمون همین هستن.

اما من اصلا کاری ندارم خودم رو درگیر نمیکنم اصلا نمیپرسم 

برام اهمینی نداره چون میدونم ۱۰۰ برابرش برمیگرده تو زندگی 

خودم شما هم حرص نخور دعا کن انقدر شوهرت پول داشته باشه

ک به بقیه پول بده و هیچ وقت خودتون دستتون دراز نباشه جلوی

کسی.

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
من دیدم تو اطرافیانم هیچ کاری تاثیر نداره هرجور جلو بری اون ذاتش کمک کردنه بلخره کمک میکنه تو دروغ گ ...

هرچی محبت بیشتر به خودش وخانوادش کنم پرروتر میشه ببین سهام عدالت۳۰۰واسم ریختن دیروز میخواست بگیره از من

ولی دیشب باباش یواشکی داشتن میگفتن فلان چیزو بخره براشون اونم بیست میلیون.  

خدا شاهده دیروز جایی دعوت بودم روسری از مامانم قرض گرفتم😭😭

شوهرای اکثریتمون همین هستن.اما من اصلا کاری ندارم خودم رو درگیر نمیکنم اصلا نمیپرسم برام اهمینی ندار ...

ولی گاهی اوقات دستمون جلو دیگران درازه متاسفانه. و اینکه نفقه منو نمی‌ده مریض بشم بمیرم دکتر نمیبره . لباس که نگم افتضاح . تو این سرما بلباس تابستونی میپوشم

ولی گاهی اوقات دستمون جلو دیگران درازه متاسفانه. و اینکه نفقه منو نمی‌ده مریض بشم بمیرم دکتر نمیبره ...

باید مشاور برید باهم

اما قضیه مافیلاش رو قاطی موضوع خودت نکن 

اون بخواد ب اونا پول بده اگه حتی غل و زنجیرش هم کنی

کار خودش رو میکنه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
واقعا الان سه ماهه مریضم تموم پاهام درد می‌کنه یه ماهه سردرد دارم یبار نگفته بریم دکتر

خب خودت بگو بزن زیر گریه و یه خورده شلوغ بازی در بیار بگو دارم میمیرم از درد نمی تونم راه برم...

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤