2777
2789
عنوان

ترمیم بینی خواهش میکنم بیاید😢

59 بازدید | 11 پست

سلام خانما لطفا خواهش میکنم اگه خودتون یااطرافیانتون عمل کردین وبعدش بینی فرورفته شده جوابموبدین

خیلی حالم بده 

همه میرن عمل میکنن خوشگل میشن من گند زده شده تو بینیم😓😢

تیغه بینیم بشدت فرو رفته شده وزشت نوک بینی سربالا بالاترش کلا فرو رفته بعدش بازم استخونش زده بیرون یعنی یه شکل خیلی زشت گرفته 

به دکترم میگم ببین این چیه میگه حالازیادم داغون نیست😐

ولی بعد یکسال بیابرات ترمیم کنم 

الان من بشدت حالم بده تواین هفت ماهی که مونده بشه یکسال نمیتونم بااین وضع برم بیرون خجالت میکشم اطرافیانم منو ببینن

دیگه به دکترمم اعتماد ندارم برای ترمیم پولم ندارم برم پیش یه دکتردیگه

میخوام فیلربزنم حداقل یکم قابل تحمل بشه دکترم میگه فیلر بزنی عملت یکسال عقب میفته بعدشم دکتر مشاور فیلرم میگفت فیلر تتزریق کنی بیشتر چسبندگی میده عملت فوق العاده سخت ترمیشه😢

شماجای من باشید چیکارمیکنید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقیه که افتادهبنظرم وقتی میگن فیلر خوب نیس دیگه خرابترش نکنیکم صبر کن شاید پولت جور شد

میخوام ازش شکایت کنم حداقل پولمو پس بده برم پیش یه دکتردیگه مطمئنم شکایت کنم قصور پزشکی رو تشخیص میدن 

به چندتادکترنشون دادم همشون میگن باید برات پل بینی میذاشته که نذاشته اینجوری شده

کسی بوده اطرافتون بعد فیلر بینیشو ترمیم کرده باشه

بله دخترخالم

بعد فیلر نه

اما عملش خوب نشده بود ترمیم کرد

خیلیم درد کشید سر ترمیم ولی دکترش خیلی وسواس به خرج داد تا باز خراب نکنه ولی خوب شد خداروشکر

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
بله دخترخالمبعد فیلر نهاما عملش خوب نشده بود ترمیم کردخیلیم درد کشید سر ترمیم ولی دکترش خیلی وسواس ب ...

خداروشکر

چطوراعتمادکردبازم پیش دکترخودش عمل کنه؟

خیلی میترسم نمیتونم بازم اعتماد کنم 

ازطرفیم مجبورم چون فقط خودش میدونه چه گندی زده

بله میدونم پول میخواد ولی وکیل ۸۰تومن که نمیخواد دکتر عادی برم براترمیم ۸۰تومن هزینشه

بستگی به پروندت داره

حداقلش ۲۰  ۳۰ تومنه به بالا

و باید یه وکیل خوب بگیری چون اونم دکتره و قطعا بهترین وکیل میگیره