2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12496 بازدید | 1792 پست
بله تا میتونید فاصله بگیرید ازشون اگر احساسم راجبتون درست بوده (مشخصات)

پس به مامانممم میگم کشش بده که اخر اخرش بیخیال شن 

این پدر ناکسم فقط سعی داره بره خونشون چرا ؟؟؟؟ اونم پشیمون میشه ازکارش بعد گرفتن ارث که مامانم بگیره از برادراش ؟؟؟

جانم اره همش درست بود ،یه دایی دارم عیدانه به مامانم شبیه گداها ۵۰۰ تومن میده هر وقت عید شه 

مامانمم اصلا دل خپشی ازشون نداره

I love mam0
ترو خدا استارتر با سوالا جزئی الکی خسته نکنید تاپیک منم رفته بارها پر بازدید ولی سخته واقعا صدو پنجا ...

با شما فردا صبح مفصل حرف دارم خصوصیتونو الان باز میکنم پیم بدید

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس به مامانممم میگم کشش بده که اخر اخرش بیخیال شن این پدر ناکسم فقط سعی داره بره خونشون چرا ؟؟؟؟ اون ...

پدرتون اهل خیانته؟
تا میتونی فاصله بگیر
داری بهم میریزی
و قبل از اینکه نتونی خودتو جم کنی زندگیتو جم کن

سلام اگه پوست نسبتا تیره گندمی یا دارای جوش یا لکتک فرزند نیستیدبین 20 تا 25 سال سنتونهموهاتون بالا ...

عزیزم خیلی عالی گفتی .

میشه درباره ازدواجم بگی ؟؟

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
سلام اگه پوست نسبتا تیره گندمی یا دارای جوش یا لکتک فرزند نیستیدبین 20 تا 25 سال سنتونهموهاتون بالا ...

عزیزم خیلی عالی گفتی 

میشه درباره ازدواجم بگی ؟

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
بلاتکلیفی حس میکنم خستگی حس میکنم انگار خستس زمان میخوادقهوه ای تیره

حس علی هم دانشگاهی ام نسبت بهم چیه؟❤️🥺

با مادرش راجع به من حرف زده تا حالا؟

ازدواج داریم ؟

حسش راجع به مامانم چیه عکسش رو دید ؟

مرسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌸

@for_me    

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️

عزیزم برای من عالی گفتی 

میشه درباره ازدواجم بگی .

عزیزم من کی به اون درجه موفقیت میرسم 🥺همش میخوام با انسانهای موفق باشم بنظرت بعد ازدواجم همسرم حمای ...

بله
هروخ که حرکتی بزنید استارت میخوره
تا سال 405 اینروز اما اوضاع همونیه که در ذهنتون(به جز بحث ازدواج اگر وعده گفتم)
شرو کنید فقط

بلهبه فاصله کمی 2 تا

حس علی هم دانشگاهی ام نسبت بهم چیه؟❤️🥺

با مادرش راجع به من حرف زده تا حالا؟

ازدواج داریم ؟

حسش راجع به مامانم چیه عکسش رو دید ؟

مرسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌸

🩺💉تلاش کن نه آرزو✨️