2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12496 بازدید | 1792 پست

گلم

طلسم باطل شده؟؟

بنظرتون راه حل مشکلات من چیه، چه راهی بذهنتون میاد؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه مجردیدبین 20تا 25 سال دارید تک فرزند نیستید و یک یا چند خواهر برادر دارید(حسم برادره اما خواهرم ...

گلم لطفا جواب منم بده

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
تا 4 وعده دورتو فصل پاییز بچتون دنیا میاد دختره و دوسال بعده ازدواجتون خواهرتون بعد از تابستون امسال ...

عزیزم بنظرت اون پولی که داریم سعی میکنیم از بلوکه درش بیاریم موفق میشیم؟اگه آره کی؟

مننن چی؟🥺👀بنظرت بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س؟ متولد چه ماهیم؟

سلام متولد تابستون یا بهمن
اگه درسته 
بله و خیر 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

سلام عزیزدلم چطوری ؟ممنون میشم جوابمو بدی بنظرت من چندسال دیگه ازدواج میکنم ؟سنتی یا دوستی ؟میشه درب ...

سلام اگه پوست نسبتا تیره گندمی یا دارای جوش یا لک
تک فرزند نیستید
بین 20 تا 25 سال سنتونه

موهاتون بالا تر از کمرتون
چشم و ابرو یا موی تیره دارید
اگه سه تا و بیشتر اینا درستن بخونید اگه نه ببخشید
دوسال اینده پاییز
دوستی

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)