2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12519 بازدید | 1793 پست
سال ها بعد حدقل یک سال شغل شرکتیقد تقریبابلند و هیکلی چشم و ابروی تیره

عزیزم ترو خدا برا منم بگو ملک مغازمون کی به فروش میرع؟و همسرم توی کار جدید حواله دلار ترخیص کالا کارت باز گانی موفق میشه پیشرفت مالی میکنه؟

میدونمااامامانم میگه میبخشم که دست از سرمون بردارن ؟! نبخشن ؟؟اخه چجوری اونا شبیه چیمی افتن به پای م ...

خیر صرفا پای ابرو یا نفع وسطه یا چیزی مثل بچه کلا محبورن وگرنه همون ذات بد و رفتارای گذشته ان

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوتا پسر دارید جدا؟ خدا حفظشون کنه اولین سوال اطمینانی راجب جنسیت بچه بود که پرسیدن و درست:)عزیزم را ...

عزیزم میشه کلا بگی در موردم چی حس میکنی؟شخصیتم؟خانوادم؟آیندم؟ یا اتقاق ها؟روابط،احساسی ؟هر چیزی؟

عزیزم ترو خدا برا منم بگو ملک مغازمون کی به فروش میرع؟و همسرم توی کار جدید حواله دلار ترخیص کالا کار ...

بعد از عید بله و یبله

عزیزم میشه کلا بگی در موردم چی حس میکنی؟شخصیتم؟خانوادم؟آیندم؟ یا اتقاق ها؟روابط،احساسی ؟هر چیزی؟

عزیزم قبلا مشخصات نگفتم بهتون ؟
متسفانه انرژیم کم شده اما چشم
18 تا 22 سال سن
خواهر دارید و سنش کمتره از شما
رشته یا شغل پزشکی و زیرشاخه هاش

به اقایی هم علاقه دارید حروف اسمیش شاید غلط باشه ولی الف دال لام

طلسمی نیس یا باطل شده درکل حس میکنم شما خودتون این مشکلی که میگیدو بزرگ کردید ی نفر در حقتون بدیی کر ...

یه موضوعی هست عریزم میشه بگید چه کارکنم

عزیزم من همش فکر میکنم اگه موفق شم دشمنم موفق میشه این فکر داره وجود منو میخورع 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

نبخشه واکنششون چی میشه ؟؟! یه زن هست حاضره هرکاری انجام بده ولی مامانمم ببخشه

اون زن مادره دو تا یا بیشار بچن یا مادرتون؟
ببخشه یا نبخشه عوض نمیشن عزیزم به خودتون بستگی  داره ادمای درستی نیستن حس خوبی ندارم ی مدت اصرار میکنن بیخیال میشن

عزیزم قبلا مشخصات نگفتم بهتون ؟متسفانه انرژیم کم شده اما چشم18 تا 22 سال سن خواهر دارید و سنش کمتره ...

تو جنی ؟ همش درست بوده ، ولی اون اقا ازدواج کرده و براش آرزوی خوشبختی دارم ،فقط امیدوارم نفهمیده باشه روش کراش بودم 

در مورد ازدواجم و یا آیندم چیز دیگه ای حس نکردی؟

بعد از اون اقا دوست داشتم امیرحسین بیاد طرفم 

و اگر یادتون باشه گفتم پسری سمتم نمیاد از همین موضوع کراش ناراحت بودم

یه موضوعی هست عریزم میشه بگید چه کارکنمعزیزم من همش فکر میکنم اگه موفق شم دشمنم موفق میشه این فکر دا ...

دشمن شما
مادرتونن؟
یا خاله یا دور ازجون نامادری؟
موفق شید ایشون شکست میخورن
زندگیتونو جوری سروسامون بدید شک کنه طلسم گرفته اصن یانه