2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12489 بازدید | 1792 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2 تا پسر یا دوقلوعن یاا تفاوت سنی کم دارن

به نظرت بیمار ما حالش خوب میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
گلمطلسم باطل شده؟؟بنظرتون راه حل مشکلات من چیه، چه راهی بذهنتون میاد؟

طلسمی نیس یا باطل شده درکل حس میکنم شما خودتون این مشکلی که میگیدو بزرگ کردید ی نفر در حقتون بدیی کرده انگار یا همین طلسمی که میگیدو اون انجام داده و نزدیکتونم هس بستگانه شاید
راه حلتون سپردن ایشون به خدا و ادامه دادن زندگیتون هست
(99.99 درصد طلسم ها عزیزم خرافات و کلاهبرداری بیش نیستن و 77 درصدشون بی تاثیرن 23 درصد الباقی همه و همه در اثر قدرت ذهن فردی که برای خودش طلسم گرفته اتفاق میوفتن(ی چیزی مثل تلقین اما قدرتمند تر) 0.01 درصدی که واقعیت دارن توسط شیاطین و اجنه ها انجام میشن که به اندازه بهای خون چند نفر هزینه باید بدید و پول (بیشتر مواقع هم طلا) که اینها اگرررر انجام بشه و کسی پیدا کنه و انجام بده عزیزم باز دست خدا بالای دست شیاطینه و اگه اون نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته یا دف میشه اگرم نشه امتحان الهی محسوب میشه (برای شخص طلسم شده) و برای شخص فاعل هم(شخصی که دست به ارتباط با شیاطین زده برا طلسم کردن) تاوان و جزای خدا قطعا وجود داره و جوابشو چندین و چند برابر بیشتر در زندگیش میبینه)
زندگی کنید:)

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

به نظرت بیمار ما حالش خوب میشه

درست بود؟
اگه بیماریشون حاده(سرطان و مانندش ) یا سن بالاعن مرگ حس کردم متسفانه
اگه خیر بهبود پیدا میکنه

درست بود؟بله

جنسیتشون آره تفاوت سنی پنج ساله ونیم تقریبا درست بود

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
درست بود؟اگه بیماریشون حاده(سرطان و مانندش ) یا سن بالاعن مرگ حس کردم متسفانه اگه خیر بهبود پیدا میک ...

بیماریش سرطان عمل کرده سنش ۳۴

سلام اگه پوست نسبتا تیره گندمی یا دارای جوش یا لکتک فرزند نیستیدبین 20 تا 25 سال سنتونهموهاتون بالا ...

عالی گفتی ❤️❤️

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
سلام عزیزممیتونی بگی DوMو A دوسم دارن و چه حسی دارن نسبت بهم؟(دوستام هستن،دخترن)ماه تولدم و مشخصات ظ ...

متولد اواخر اردیبهشت یا اواخر آبان
پوست روشنی دارید
متاهلید
قد متوسط
اگه 2 تا و بیشتر درستن هر سه باهاتون خوبن یکم درمورد A سردی یا فاصله حس میکنم اما همشون وایب خوبی دارن