2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12496 بازدید | 1792 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئنم نمیگی واسماما میپرسم بنطرت چندسال دیگ ازدوج میکنم

اگه مجردید
بین 20تا 25 سال دارید
تک فرزند نیستید و یک یا چند خواهر برادر دارید(حسم برادره اما خواهرم اوکیه اگه درست بود) و سنشون یکی یا همشون از شما بیشتره
اگه پوستتون تقریبا تیره است یا لک یا جوش دارید
برادر دارید
اگه اینا درست نیس ادامه رو نخونید و حسی راجبتون ندارم
سال 404 اواسط تابستون
با یک کیس اشنا میشید برای ازدواجتون حدقل 2 سال حس میکنم

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

غریبه نیس اما فامیلم نیس حس میکنم اول اشنا میشی و بعد ازدواج میکنی منتظر نمون و انقدر پی گیر ازدواج ...

سلام عزیزدلم چطوری ؟

ممنون میشم جوابمو بدی 

بنظرت من چندسال دیگه ازدواج میکنم ؟سنتی یا دوستی ؟

میشه درباره خودمم بگی 

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
اگه مجردیدبین 20تا 25 سال دارید تک فرزند نیستید و یک یا چند خواهر برادر دارید(حسم برادره اما خواهرم ...

سلام عزیزدلم چطوری ؟

ممنون میشم جوابمو بدی 

میشه درباره خودمم بگی

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
تا 4 وعده دورتو فصل پاییز بچتون دنیا میاد دختره و دوسال بعده ازدواجتون خواهرتون بعد از تابستون امسال ...

عزیزم بنظرت اون پولی که سعی میکنیم از بلوکه درش بیاریم ازاد میشه میرسه دستمون؟اگه آره کی؟

اگه مجردیدبین 20تا 25 سال دارید تک فرزند نیستید و یک یا چند خواهر برادر دارید(حسم برادره اما خواهرم ...

سلام عزیزدلم چطوری ؟

ممنون میشم جوابمو بدی 

میشه درباره خودمم بگی