2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 11566 بازدید | 1618 پست
سلام عزیزدلمممیخواستم بدونم بارداریم کی میشه و جنسیت بچه ایندم حدستون چیهکاری که شوهرم دنبالشه اوکی ...

تا دی ماه سال اینده خبر کار و بچتون میاد و دختره

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم لطفا جواب منو بده❤️بنظرت بهم پیام میده یا با کسی دیگه تو رابطه‌س الان؟ ازش چی حس میکنید در کل؟ ...

با کسه دیگه ای

سلام اگه ایشون چشم ابرو مشکی انغریبه ان و فامیلتون نیستنشاغل نیستن یا اینکه دارن درس میخونن یا دانشج ...

عزیزم ببین تک به تکش درست بود و دقیق!!

حست میگه در اخر باهاشون ازدواج میکنم ؟!

میره سمت درسش یا شغل جدیدی رو شروع میکنه؟,

خودم استخدام نیرو انتظامی میشم ؟

صلوات ها و حمدها حلالت عزیزم🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

برا منم میگی؟ 🥺میدونم ک احتمالش کمه ک بگی چجور دختری هستم؟ سختی های الانم تموم میشه؟ در آینده به خو ...

سلام اگه احساسی هستین
اگه حس میکنید که در زندگیتون عقب اید و به هدفاتون نرسیدید
اگه چشم و ابرو مشکی و پوست گندمی یا سبزه داری

سختی هاتون تموم میشه به شرط اینکه قدم بردارید و حس میکنم که اهمال کار یا تنبلی میکنید(اگر اشتباهه عذر میخوام)
و بله 

و چ سنی ازدواج میکنم

سلام اگه متولد اواخر پاییز یا بهارید(آذر یا خرداد)
پوست گندمییا سبزه و مواهای قهوه ای یا تیره

طیف قزمز و نارنجی ( صورتی) تنتونه یا در یکی از لباساتون رنگ سفید وجود داره

به چیزی که تو ذهنتونه  بله
و تو سنه 24 الی 28 سالگی

عزیزم ببین تک به تکش درست بود و دقیق!!حست میگه در اخر باهاشون ازدواج میکنم ؟!میره سمت درسش یا شغل جد ...

به سمت درسشون
خودتونم بله
ازدواج میکنید 

دخترم یبارگف بنظرت صفحه چندکتابو بازکردم گفتم۷۳ پراش ریخت. یبارگف بنظرت کی غایب بوده مدرسه؟گفتم سارا .بازم پراش ریخت

و چندبارازاین اتفاقاافتاده.این میشه حس ششم؟ ی موقعا جوابش دقیقاتوذهنم میاد

چیکارکنم قوی ترشه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

سلام 

چرا اونجوری رفتار میکننن؟ 

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲  

عزیزم واست صلوات میفرستم میشه اگه واقعا حس میکنی بهم بگی من تا اخر امسال دوبارع سلامتی و بدست میارم ؟کی حامله میشم 

و اینکه خواهرم کی ازدواج میکنع غریبس یا اشنا 

خیلی ممنون از لطفتون🙂💞

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰