2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9888 بازدید | 1477 پست
استارتر مدیون منی اگر جوابم رو ندی :)صدتا صلوات و پنجاه تا حمد میخونم برات ....حس ابوالفضل نسبت بهم ...

.

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چنتا چیز از من بگوهرچی حس کردیتمرکز کن یبار از برگشت رابطم پرسیدم ازت

اگه متولد زمستون یا تابستونید
بین 20 تا30 سال
یا الان داخل لباساتون رنگ مشکی یا آبی مشتقاتش مثله ذغالی و سورمه ای دارید

برگشت حس کردم

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

اگه متولد زمستون یا تابستونیدبین 20 تا30 سالیا الان داخل لباساتون رنگ مشکی یا آبی مشتقاتش مثله ذغالی ...

قشنگم به من هم لطفاً جواب بده🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

استارتر مدیون منی اگر جوابم رو ندی :)صدتا صلوات و پنجاه تا حمد میخونم برات ....حس ابوالفضل نسبت بهم ...

سلام
اگه ایشون چشم ابرو مشکی ان
غریبه ان و فامیلتون نیستن
شاغل نیستن یا اینکه دارن درس میخونن یا دانشجوعن
دوستتون دارن و به فکر ازدواجن

پسر عمتونم جوابم خیره

نه من تموم نکردم فقط اون ترسو آدم ترسویی من اصلأ چیزی نگفتم خودش رفت می‌خوام ببینم باز برمیگرده مرسی ...

عزیزم من حسمو میگم احساس میکنم که ناراحت میشید اما چاره ای ندارم و خیر