2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9335 بازدید | 1410 پست
هودیم صورتیه😁تولدو دقیق نگفتی ماهش رو بگو؟چشم ابرو هم اکثرا بیشتر مردم مشکی و قهوه ای هستن دیگه نشد ...

عزیزم من صرفا احساس میکنم و نمیتونم به شما مو به مو چیزایی که راجب یک فرد خاص بین هزاران فرد ان رو بگم
اما اگه ماه تولدتون رو دقیق تر میخواین متولد اوایل تابستونید
اگر هم هیچکودوم درست نبودن احتمال جواب دادن حسم نسبت به شما وجود نداره🙏🌹

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خواستم تشکر کنم که جواب سوالم رو دادی و اینکه حست راجب سوالم درست بود مرسی که کنارمون هست ...

سلام خیلی ازتون ممنونم که بهم اطلاع دادی خواهش میکنم عزیزم ببخشید بابت تاخیر

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

عزیزم من صرفا احساس میکنم و نمیتونم به شما مو به مو چیزایی که راجب یک فرد خاص بین هزاران فرد ان رو ب ...

باشه عزیزم چون به منم میگن حست قویه اخه با جزئیات گفتم درباره قیافه و ... گفتن درسته پرسیدم ببینم شمام مثل منی یا نه

تولدم فروردینه در کل مرسی که جواب دادی😘

عزیزم من صرفا احساس میکنم و نمیتونم به شما مو به مو چیزایی که راجب یک فرد خاص بین هزاران فرد ان رو ب ...

سلام عزیزم این پسره که باهاش رقابت درسی میکنم بنظرت بهم حسی داره مثلا ممکنه یه روز بهم بگه دوست دارم واینا؟

بعد بابام اون قضیه دیروز رو از کجا فهمید؟

سلام عزیزم

میتونی بگی من چه شغل دولتی گیرم میاد رشتم تجربیه  واینکه کجا و چند سالگی باهمسرم اشنامیشم شغل همسرم چی میتونه باشه اسمش هم بگو 😂😂😂ببخشید تعداد سوالاتم زیاد شد ❤  

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه