2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 8738 بازدید | 1357 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آینده تون مربوط به تحصیلتونه بیشتر حس پزشکی بیمارستانی یا یه زیرشاخه از پزشکی رو حس میکنم براتون و د ...

حست فوق العاده هست زدی تو خال 🤌🏻

یه سوال به نظرت مهدی چرا رفت؟پشیمونه؟

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

سلام عزیزممن دیروز ازت سواا ل پرسیدم وویژگی هارو درست جواب دادیمیخواستم بدونم حسی که اقای میم داره ب ...

عزیزم راجب ایشون دیروز بهتون گفتم
اگه احساسشونو گفتم اولی ملاکه الان حس میکنم که بی تمایل نیستن

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

کراستون خیر اهل ازدواج نیستن اگه ام باشن خیلی باید باهاش پیش برید فعلا حدقلراجب ازدواجتون حس میکنم 3 ...

ممنونم عزیزم 🌼

چطور باهاش اشنا میشم ؟ میتونی راجب شغلش یا مشخصاتش بگی ؟ 

زمان اشناییمون یا زمانی که پیشنهاد میده کی هست ؟

یه جای معنوی ؟!

از لحاظ معنویت یا برای شما معنویت خاصی داره یا اینکه جایی مثله امامزاده حس میکنم براتون

عزیزم راجب ایشون دیروز بهتون گفتماگه احساسشونو گفتم اولی ملاکه الان حس میکنم که بی تمایل نیستن

عزیزم ببخشید من دوباره مزاحم شدم🥲♥️

خواستم همون موقع بپرسم دیدم قفل شده 

میتونی ویژگی ظاهری یا ماه تولد M رو بگی؟ درباره من چی فکر میکنه ؟همون که راجبش صحبت کردیم و گفتی قراره رابطمون بهتر شه و نزدیک شیم

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊
از لحاظ معنویت یا برای شما معنویت خاصی داره یا اینکه جایی مثله امامزاده حس میکنم براتون

خب من یسوال خصوصی پرسیدم

ولی میشه بطور کلی حسشو بهم بگی؟بهم پیشنهاد رابطه میده؟

اگه آره کی؟چند وقت دیگه؟

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
عزیزم ببخشید من دوباره مزاحم شدم🥲♥️خواستم همون موقع بپرسم دیدم قفل شده میتونی ویژگی ظاهری یا ماه تو ...

عزیزم راجب شما من درست حس کرده بودم؟

خب من یسوال خصوصی پرسیدمولی میشه بطور کلی حسشو بهم بگی؟بهم پیشنهاد رابطه میده؟اگه آره کی؟چند وقت دیگ ...

توی خصوصی بهتون جواب ندادم؟اگه دادم اولی ملاکه اگه نه بله حس داره اوکی میشه بعد ازعید اوکی شده هستید