2777
2789
عنوان

جای شات های لیزر

48 بازدید | 3 پست

سلام. من ۲ هفته پیش لیزر کردم . روی رانم تعداد زیادی دایره های قهوه ای افتاده که احتمالا جای شات هاست. کرم زینک و ترمیم کننده هم استفاده میکنم. ولی به نظرم تغییری نکردن‌. خیلی نگرانم جاش بمونه. کسی همچین تجربه ای داشته که جاش خوب شده باشه؟

آره عزیزم سوختی، احتمالا درجه دستگاه زیاد بوده،برا من خیلی بد شده بود حتی قسمت بیکینی مم خال خالی شده بود با ساق پام

ولی به مرور زمان میره من کرم و هیچی هم استفاده نکردم برا من به حدی زیاد بود که خال خال قهوه ای شده بود

تا چند ماه نباید لیزر بری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم سوختی، احتمالا درجه دستگاه زیاد بوده،برا من خیلی بد شده بود حتی قسمت بیکینی مم خال خالی شد ...

من فقط سالی یکبار برا شارژ میرم این سری این بلا سرم اومد . مال شما چقدر طول کشید رفت؟ باورت میشه هرروز دارم ازش عکس میگیرم مقایسه میکنم میبینم فرقی نکرده خیلی استرس گرفتم نره☹️☹️☹️ینی طبیعیه تو ۲ هفته فرقی نکرده؟