2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 7966 بازدید | 1296 پست
منو بگو لطفا کی ازدواج میکنم؟با چجور ادمی؟

اگه تاحالا جوابتونو دادم اولی ملاکه اگه نه با شخص روشن و چشم رنگی موی روشن و وضع اقتصادی خوب تا 4 سال اینده

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

اگهبین 20 تا 28 سالتونهمتولد پاییز یا بهاریدو تو اسم کوچیتون الف یا ر داریدبله بهم میرسن و 2 تا 4 وع ...

بله ۲۳و ۲۴ ساله،زهرا و سجاد.متولد پاییز هر دو

مثلا ۲ سال اینام میشه؟

زهرا خودش خاستگار خوب دیگه کی داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری میتونم دور بشم اونا میخوان منو یه روستای دور افتاده منو بفرستن خودشون راحت توی شهر زندگی کنن ا ...

شرو کرن ی حرفه دانشگاه تحصیل یا تلاش برای رفتن به ی جای دیگه در کل روی پای خودتون وایسادن نتیجه خوبی براتون داره

بله ۲۳و ۲۴ ساله،زهرا و سجاد.متولد پاییز هر دومثلا ۲ سال اینام میشه؟زهرا خودش خاستگار خوب دیگه کی دار ...

اگه راجبتون درست گفتم
بله حدقل دو ساله

اسی بهم بگو من کی باردارمیشم زمانش میتونی بهم بگی بچه پسر یادختر؟بنظرت من خونه میخرم یانه؟؟

تا سه وعده دور دیگه خونه میخرید و بعد از اون بچه دار میشید بچتون پسره

چرامن انقدبدشانسم چرا وام ازدواج شوهرم جورنمیشه چرا خونمون بفروش نمیره چرا شغل خوب ندارم چراااااا

وامتون جور میشه خونتون رو تا سال دیگه میفروشید اما برای شغلتون باید ی اقدامی بکنید انگار که زمینش تا سه ماه دیگه جور میشه و باید اقدام کنید

بدشانس نیستین
صرفا چیزی به اسم شانس وجود نداره
فقط و فقط مقایسه کردن ودتون با دیگرانیه که حتی از دردای زندگیشون خبر ندارید...

وامتون جور میشه خونتون رو تا سال دیگه میفروشید اما برای شغلتون باید ی اقدامی بکنید انگار که زمینش تا ...

سلام عزیزم وقت بخیر

من دیروز سوال پرسیدم ویژگی رو درست گفتین

عزیزم به نظرت اقای میم با شخص دیگه ای رابطه داره؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

سلام عزیزم وقت بخیرمن دیروز سوال پرسیدم ویژگی رو درست گفتینعزیزم به نظرت اقای میم با شخص دیگه ای راب ...

خیر نداره

شغلم دارم میخونم برای اموزگاری اگر قبول بشم کمی ازشانس بدم جبرتن میشه

بله زندگیتون رو تغییر میدید  خودتونو تغییر بدید

همون موقع خاستگاری میاد یا زودتر؟

اگه گفتم حرف ازدواج براتون پیش میاد ینی خواستگار همون موقس اگه نه خواستگاری زودتر انجام میشه و حدقل دوسال دیگه مزدوج هستید