2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 10791 بازدید | 1554 پست

استارتر در رابطه با سوال قبلیم که جواب دادین

یعنی تا یک ماه دیگه دوباره کامل میریم تو رابطه؟ دیگه نمیگه فقط دوست باشیم؟🥺

یعنی واقعا برمیگرده؟

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم من خیلی نیاز دارم جواب سوالمو بدین حستون میگه حس رضا به یکتا و مهدیه چیه ؟

عشق و بلاتکلیفی
شماروهم حسش عشقه فک میکنم بهش عشق بدید اوکی میشه باهاتون

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

استارتر برگام ریختتتتتتتتت اون چیزایی که از رابطم گفتین واسه اینکه مطمئن شم کامل درست بود حقیقتا فکرشم نمیکردم تا این حد حسش کنین

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
عزیزم یادمه گفتم تا دو وعده پیام میده بهتون و رابطه ندارید بله برا همین قصدش ازدواج نیس اگر رابطتون ...

عزیزم ۱سوالی دارم

من ازچندتا حس۶پرسیدم وچیزایی رو گفتن که درست بود اما دربارخ تایم پرسیدم ازشون،هیچکدوم از زمان ها اتفاق نیوفتادن برام

چیگار کنم توی تایمی که میگن انفاق بیوفته

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

عزیزم یادمه گفتم تا دو وعده پیام میده بهتون و رابطه ندارید بله برا همین قصدش ازدواج نیس اگر رابطتون ...

عزیزم منظورت این هست توی این۲هفاه رابطه شکل میگیره؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

عزیزم یک نفر در مورد پدرم خواب بدی دیده، به نظرتون اتفاق بدی موفته ؟از وقتی شنیدم خیلی استرس دارم

استرس نداشته باشید خیر اتفاقی نمیوفته برای ارامش دلتون فردا صدقه بدید اروم میشید

به مهدیه چی؟ یعنی عاشق یکتاست؟

به مهدیه حسی نداره اگه از سمت شما یا یکتا عشقه مورد نظرشو ببینه سمتش نمیره اما اگه اوضاش با یکتا بهم برزه ممکنه از لج یا تنهایی بره سمتش که بازم پایدار حس نمیکنم کلا به مهدیه حس خوبی ندارم ادم درستی نیس بله عاشق یکتاست

به مهدیه حسی نداره اگه از سمت شما یا یکتا عشقه مورد نظرشو ببینه سمتش نمیره اما اگه اوضاش با یکتا بهم ...

ایول یکتا منم 😍😍😍😍عاشقتمممم استارترررررر شب یلدات مبارککککک💋💋💋💋