2777
2789
عنوان

عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 4247 بازدید | 671 پست
ن هنوزمشتری هس ولی اون قیمتی که میخایم نمیبرن

سلام روزت مبارک 🌹🌹🌹🌹

ایشالا همیشه تنت سالم بوووو...

چیشته اراد سن یا نه شوهرت؟؟؟

مگر چنه نایدسه بانه ک نمیبرن؟؟؟

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روزت مبارک 🌹🌹🌹🌹ایشالا همیشه تنت سالم بوووو...چیشته اراد سن یا نه شوهرت؟؟؟مگر چنه نایدسه بان ...

سلام

خیلی ممنون

ولا هویچ 🤕😁

زیاد نذاشتیم قیمتش همیناس 

یکو صد

سلامخیلی ممنونولا هویچ 🤕😁زیاد نذاشتیم قیمتش همیناس یکو صد

اشکال نیره فدا سرت🌹چنی ته صادقی افرین👏👏👏مه باوگم وته دالگم وت امروز روز زنه سونزی خورشتی خسه درس بکه ارامان😂😂😂اول وتی یکو صیسد کمش کردین ارا🤷‍♂️کس پیول نیره نیلووو ولا ونظرم نفروشنه

اشکال نیره فدا سرت🌹چنی ته صادقی افرین👏👏👏مه باوگم وته دالگم وت امروز روز زنه سونزی خورشتی خسه درس ...

زیاد درگیر این مناسبتها نیستم یعنی حوصلشو ندارم

ولا باوگد روز زن خوب تبریک وتیه 😂

میگفتی باوگه روز زنه ته باید برا دالگم غذا درس کنی

ولا اول نایمه ای قیمته ولی کسی نخاست، حالا یخورده قیمتشو زیاد گذاشتیم

باز دوباره گذاشتیم، اما اینبار کمتر

زیاد درگیر این مناسبتها نیستم یعنی حوصلشو ندارمولا باوگد روز زن خوب تبریک وتیه 😂میگفتی باوگه روز زن ...

کوره نان نیه بخویمن روز چو کشک چو😂😂😂فقط زگد سیرو نیلو بقیش هیوچه...و علی فره خواردیمن باوگم الان ایوشگه دالگم ایوش شیر دالگد چایی بکه کوشتمان سونزی خورشتیه😂😂😂الانیش باوگم ها پای آقای قاضی😂😂😂عشق آقای قاضیه😂🤦‍♂️ارزان فروش نکیدن قیمت نکی نفروشنه الان ماله له روستا و خدا یک ملیارده نیلو 

کوره نان نیه بخویمن روز چو کشک چو😂😂😂فقط زگد سیرو نیلو بقیش هیوچه...و علی فره خواردیمن باوگم الان ...

نیمرو خواردینه هنوز هضم نشده

چه شد

عه اتفاقا مه الان چای دم کردمه 

اخه خانه ما کوچیکه بخاطر همین قیمتشه کم گذاشتیم

دیکه اگه این قیمت بره میتانیم خانه بخریم وگرنه کلا باید بیخیال شیم

نیمرو خواردینه هنوز هضم نشدهچه شدعه اتفاقا مه الان چای دم کردمه اخه خانه ما کوچیکه بخاطر همین قیمتشه ...

ن کوره شام خواردینم 😂😂😂هضم نشده چربو چلیب بود😁مگر نوتی ۱۰۰متره نیلو ۱۰۰متر کمه 🙄ماله مه الان ۱۰۰متره ولا گوراس 🤷‍♂️واقعا مالدان زیر بنای ۱۰۰متره یا کمتره احساس کم ۸۰ یا ۹۰ متره🤔🤔🤔نیلو هاینه روستا؟؟؟🙄🙄وخدا آبادیه ایمه متره زمین ۲ملیونه 

ن کوره شام خواردینم 😂😂😂هضم نشده چربو چلیب بود😁مگر نوتی ۱۰۰متره نیلو ۱۰۰متر کمه 🙄ماله مه الان ۱۰ ...

اهااا نوش جان

اخه بازار راکته، پولی نیست کسی خانه بخره دیگه مجبوری متری 11،12بیشتر نمیبرن 

اگه طبق تورم میبود باید متری ببیست تمن میرفت ولی.... 

خانه ما زیر صد متره با حیاط، یه چن متر کمتر از صد

اهااا نوش جاناخه بازار راکته، پولی نیست کسی خانه بخره دیگه مجبوری متری 11،12بیشتر نمیبرن اگه طبق تور ...

پول نیستتت متاسفانه بازارم خراب🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ینی کل زمین متراژ خونه با حیاط ۱۰۰مترم نیست

پول نیستتت متاسفانه بازارم خراب🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ینی کل زمین متراژ خونه با حیاط ۱۰۰مترم نیست

اره کلا صد مترم نمیشه

فک کردی مث خانه های روستایی پانصد شیصد متره 😅

اره کلا صد مترم نمیشهفک کردی مث خانه های روستایی پانصد شیصد متره 😅

زانم اخر یبار وتی ۱۰۰متره مالگه وت شاید فقط زیر بنا مالگه منظورد ...نیلو خودان سازینه یا شماهم خریدن؟؟ماله تمیزه..ایم مالمان هن سال۷۳دی شرو و کار بیو ولی سال ۸۵دی هاتیمنه ژیره

زانم اخر یبار وتی ۱۰۰متره مالگه وت شاید فقط زیر بنا مالگه منظورد ...نیلو خودان سازینه یا شماهم خریدن ...

ن منظورم کلا صدمتره، تازه چن متر کمتر

سنیمن، خومان نسازیمن

سال ساخت هشتاد

گذاشتیم تو دیوار کرمانشاه

اره کلا صد مترم نمیشهفک کردی مث خانه های روستایی پانصد شیصد متره 😅

دالگم چیه سیخ سنیه ۱۲تا و۱۲۰۰وتم ارای چده وت مه ارای چمه سو گیوته میاری نیوشه هیوچ نیرین یکم فکر کردم دیم راس ایوشههه چرخ گوشت دیره وت اینم بوه ارای خود وتم مدل جدید هاتگه دالگه😂😂😂وت ای مال خواریشه هن تنه مال خاسگه تکمیل فقط بهار باید رنگ بکم سفیده چرکن بیوه