2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 7966 بازدید | 1296 پست

لطفا سوالمو جواب بده اسی ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

خیلی علاقه دارم ماشین برونم ولی یکم میترسم بنظرت یه روزی میرسه که بتونم خیلی حرفه ای ماشین برونم وگواهیناممو بگیرم؟

✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

بنگر و بشنو...بگذر و به شو‌...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امتحانمو چی قبول میشم یه چیزی بهم بگو امید داشته باشم

اگه منظورت کنکور و نهایی هاته راجبش نگرانی
بزار کنار نگرانی رو هر ساعتی که بخونی تمام و کمال نمره و نتیجشو میگیری دست از اینم بردار که میگی بخونمم نمیشه
میشه
ادامه بده فقط

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨عزیزانی که با اعتقاد و باورتون اومدید داخل تاپیکمهرموقع که حس کنم نمیتونم فرصت میدم ...

درخواست دوستی دادم لطفاً قبول کنید

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
لطفا سوالمو جواب بده اسی ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️خیلی علاقه دارم ماشین برونم ولی یکم میترسم بنظرت یه روز ...

ترست داره همین الانم میگه منو بزار کنار
خودت خودتو میترسونی وگرنه مهارتشو داری و وقتی یکبار امتحان کنی و بدون ترس بشینی پشتش و فقط بگی میرونم
میبینی که میرونی:)

اگه منظورت کنکور و نهایی هاته راجبش نگرانی بزار کنار نگرانی رو هر ساعتی که بخونی تمام و کمال نمره و ...

حستونو نسبت به این توضیحات میشه بگین❤️

یه پسری خیلی دوست داشت بهم کنه و پیشرفت کنم 

چندین بار برای کار بهم پیشنهاد داد

هوامو داره و تقریبا زیاد بهم نگاه میکنه

پیجم داره و همه استوریامو لایک می‌کنه ولی تا حالا پیام نداده

ولی خب فالوینگ دختر تو پیجش داره و همه پستاشونو لایک کرده

آدم برونگرایی هست

بنظرتون بهم حسی داره؟

اگه منظورت کنکور و نهایی هاته راجبش نگرانی بزار کنار نگرانی رو هر ساعتی که بخونی تمام و کمال نمره و ...

عزیزم من به این زودی رسمی میشم؟

حقوقمو ماه بعد میریزن؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

اسی من چن بار ازت پرسیدم ولی قسمت نشده جواب بدیبهم بگو کی و با کی ازدواج میکنم؟

تا نهایت سال دیگه حرفش پیش میاد
غربیس و اشنایی داری

حستونو نسبت به این توضیحات میشه بگین❤️یه پسری خیلی دوست داشت بهم کنه و پیشرفت کنم چندین بار برای کار ...

میخواد بفهمه تمایل دارید یانه حس خوبی بهش دارم تمایلتونو نشون بدید خودتون میفهمید که ادم خوبیه و جلو میاد 

سلام.

فصل تولدم

ماه تولدم

معدل نوبت دوم پارسالم.

و معدل نوبت اول امسالم چند میشه؟ممنون😘

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

میخواد بفهمه تمایل دارید یانه حس خوبی بهش دارم تمایلتونو نشون بدید خودتون میفهمید که ادم خوبیه و جلو ...

گلم میشه جوابمو بدی قربونت برم

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉