2777
2789

جرش میدم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

میرم ته اتاق میشینم به بی فکریام فکر میکنم که کجا کم گذاشتم براش

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم خودم رو سرزنش میکنم و هم لعنت میکنم به اونایی که هر وقت  خواسته ام بچه ام رو تربیت کنم و راه و رسم زندگی و معضلات و خطرهای رفتار و گفتارش رو بهش بگم و یا اینکه کجا چجوری و با چه وضعی بره، شلوغش کردن که چکارش داری بزار ازاد باشه

فکرمیکنم چه کم کاری کردم که رفته سراغ اونا

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

سعی میکنم مسالمت آمیز باهاش صحبت کنم  ک بتونم متوجه اشتباهش کنم ک سنش کمه برای این کارا و اینکه چه ادمایی ممکنه بخورن به طورش و اینکه مواظب باشه اگرم ب طورش خورد چکار انجام بده 

آخه نوجوانی سن خطرناکیه اگه سرکوبش کنم ممکنه بدتر بشه نمیتونیم جلوشو بگیریم باید کنترلش کنیم خیلی کم بره طرف اینجور چیزا بازم میگم اخه صد در صد نمیشه جلشو گرفت

علتش رو میپرسم 

باهاش صحبت میکنم و در اخر روانشناس اگر حرفام رو متوجه نشد که نباید اطراف این چیزا بره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

واقعیت خیلی عصبی میشم؛ یه خورده شاید تودلم بدوبیراه به خودم و اون بدم.بعدش میفهمم با عصبانیت هیچی درست نمیشه میرم اتاقش و باهاش حرف میزنم و از عوارض این کار( البته با شدت واغراق زیاد) بهش میگم و میزارم خودش تصمیم بگیره. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

قطعا من مامان خوبی نبودم که گزاشتم انقد پیش بره 

انقد حامی ش نبودم که ترجیح داده این چیزا

قطعا برخورد شدید میکنم و از یه سری چیزا منعش میکنم شاید گوشی رو بگیرم یه مدت که با دوستاش در ارتباط نباشه چون عامل این چیزا رفیق نابابه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

منم ۱۷ سالم بود سیگار کشیدم

ولی برخورد. مامانم بد بود باهام دعوا کرد بعد دیدم غصه میخوره گریه می‌کنه دیگه نکشیدم🥺بمیرم براش چقد اذیتش کردم🤕

ولی شما ببرش مشاوره

سعی کنین از لحاظ عاطفی کم نذارید واسش

ینی خلأ عاطفیش رو پر کنین

من هر چقدر هم درست تربیتش کنم اون بیرون خیلی چیزا هست که از راه به درش میکنن با دعوا سرزنش چیزی برنمیگرده

حالا که انجام داده  برای مقابله آمادش میکنم خوب همه چیو توضیح میدم بهش  بجای این که حکم زندان بانشو داشته باشم میشم کمک و همراهش  تا بهتر درک کنه الان سن مناسبی نیست برای این چیزا وقتی بزرگ شد می‌تونه با عقل کامل تصمیم بگیره