2777
2789
عنوان

حاضرین با همچین پسری ازدواج کنین نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 62 پست

به خاطر زندان و مشروبی که میخوره قطعا نه

باز زندان شاید توبه کرده باشه

ولی اینکه مشروب خور قطعا نه

🇮🇷🫀ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونممم ولی وابستم البته الان جدا شدم ازش همینجوری میخواستم نظر بدونم

حاجی نپرس اینجوری خودت میری زیر رادیکال با انتخابت

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

زودتر کات میکردی خودتو راحت میکردیبعدشم تصمیم ب این مهمیو با نظر کاربرای اینجا نگیر عزیزم سعی کن با ...

دقیقا 

هیچکس راصی نبود مامان بابام ک اصلا 

من خودم اشتباه کردم الکی کش دادم رابطه رو 

حاجی نپرس اینجوری خودت میری زیر رادیکال با انتخابت

میدونی من چون از ۱۷ سالگی باهاش بودم اینجوری شد 

و اون شخصیت خودشیفته بود و من خودم برعکسشم یعتی شخصیت وابسته مهرطلبیم برای همین ادامه دار شد

نه 

همه رد فلگا رو داره ماشالااااا

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

نه ولی ۶ ساله باهاشم خودم فوق لیسانسم کارمندم😐

اشتباه کردی باهاش موندی معلومه پسر مناسبی نیست !!!!! افتضاحه 

البته این مورد برای من و خانوادم اصلا قابل پذیرش نیست شاید شرایط شما مثل همین پسره در این صورت مناسب همید