2777
2789
عنوان

چیکا کنم خنگ به نظر نیام

127 بازدید | 9 پست

از بچگی خنگ بودم ، دیر میگیرم کلا همیشه هم بی حال ام 

کل فامیل بهم گفتن خنگ ، دوستامم همیشه میگن که خنگی میخوام سرمو بکوبم دیوارررررر

ولی تو درس مشکلی ندارم نمره هام خوبه ، البته هرچقدم خوب باشم بابام میگه تو خنگی قبول نمیشی🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از لحاظ روانشناسی به اینا یه چیزی میگن یادم رفته

شما کلا هوشتون پائین نیست

هوش... پایینه

اسمش رو یادم رفته

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

تو بخاطر اینکه تحقیر شدی، فکر میکنی خنگی

به منم مامانم میگفت بی عرضه، عقل نداری، دست و پا چلفتی

من دیگه به این باور رسیدم که خنگم

الان نمیتونم از نقطه امنم دربیام

اگه خنگ بودی، توی درساتم ضعیف بودی

به تحقیرای بقیه اهمیت نده، خیلی سخته اهمیت ندادن، ولی تو میتونی

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄

اون جور که به نظر میرسه از حرفات تو نوع خاصی از هوش مشکل داری مثلا تو هوش ریاضیات مشکلی نداری ولی در  هوش هیجانی یا عاطفی مشکل داری. البته خیلی مطمئن بهت بگم اکثر آدما تو یکی یا چند تا از اینها قوی و ضعیف هستن  و این ضعفها راه حل دارند. 

اول بهفم مشکلت تو کدوم نوعشه در مورد انواع شون مطالعه کن. چرا میگن خنگ؟ مثلا چه چیزی رو دیر میگیری؟ 

منم دست مینداختن تو نوجوونیم

دیر میگرفتم

مثلا ماجرا فیلمای مفهومیو نمیگرفتم و سوال میپرسیدم وسطش 

یا زود گول میخوردم

مثلا خالی میبستن منم میگفتم واقعا؟! اونام میزدن زیر خنده ک چ زودباوری، چ ساده لوح و خنگی و... 

من نمراتم باالای 19 بود و رتبه کنکورم 2هزارو 300!

بعدها فهمیدم دور یه عده ادم عقده ای و بی رحم و حسود هست...

تو کلاسمونم(پیشدانشگاهی) خیلی درسام عالی بود وو تست زنیم، ولی. خیلی درس خون بودم

به قولی شوط بودم، مثلا تیکه های جنسی رو نمیگرفتم و نمیفهمیدم، اصلا خیللی ساده و بچه مثبت بودم

یبار یکی بچه هها ک متنفر بود از من، جلو همه و ب معلم گفت، خانم کشاورز، ما نمیخونیم و هیچی نمیشیم تو کنکور، این عاطفه میخونه و هیچی نمیشه، این هیچی نمیش!!! 

هیچی نگفتم.... 

ولی ثابت کردم... 

تنها من از بچه های کلاس دانشگاه قبول شدم اون سال، اونم دولتی 

چشم همشون در اومد 

اصلا برات مهم نباشه

الان 10 سال میگذره از اون زمان

منم یادگرفتم زود بگیرم، هوشم توی اینجور مسایل عمومی و تیکه وار خیلی خیلی بالا رفت، طوری ک منم ک میپیچمشون تو کاغذکادو

دیگ به حرفاشون(خانوادم) اطمینان ندارم 

بسکه خالی بندی میکنن بایاام و ابجیم و بعد میخندن بهم، مدتهاست منم عین خودشون شدم

منتظرم گیر بیوفتن و اتو بگیرم و ضایعشون کنم، بشدت هم پارانوییدم و حرفی ازشون باور نمیکنم

طوری ک بابام نمیدونم یچیزی میگفت، هربار میگفت من میگفتم ن یاابا الکی میگی، بعد اخرش عصبی شد، منم گفتم خودت منو اینجوری کرد، من حرف. تو یکو باور نمیکنم، بسکه خالی بستی برام

اسی خیلی سوال نپرس و خیلی حرف نزن و نظر نده، اول فکر کن بعد حرف بزن، زود باور نکن و زود اعتماد نکن، اونوقت درست میشه، منم درست شدم