2777
2789
عنوان

دوسال پیش یکی بهم گفت خداروشکر من مریضی تورو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3429 بازدید | 157 پست
تو هم حالشو بگیر حق داری دلت شکسته من اینقد تو این دنیا اذیت شدم بخدا .گفتنش گناه بخوام برات کارایی ...

چجوری حالشو بگیرم وقتی مثل وحشیا میگیرم زیر مشت و لگد فحشو ناسزا به خودم خانوادم میگه .

ای کاش تو هرچه زودتر خوب بشی و من مریضی تورو بگیرم فقط هرچه زودتر بمیرم راحت شم از دستش.

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
چجوری حالشو بگیرم وقتی مثل وحشیا میگیرم زیر مشت و لگد فحشو ناسزا به خودم خانوادم میگه .ای کاش تو هرچ ...

لعنت بهش ایشااع خدا از دستش راحتت کنه این جور نگو عزیز ناراحت شدم بخاطرت بخدا 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجب آدمی بوده 😯! من که تو این چند سال غیر خوبی و احترام و حرف های سنجیده از شما چیزی ندیدم! اون ...

شما لطف دارید 

بیماری ها هم جزوی از زندگی هستن و الحمدلله درمان هم هست 

توی این سایت هم خب  همه جور ادمی داریم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دیابت داشتم و دارم سرطان هم یک ساله مهمون بدنم شدهسارا جان دخترت مایه افتخار میشه انشالله دل به غم ن ...

عزیزم نمیدونستم که 😔خیلی دلم گرفت ان شالله سلامتیتو زودی بدست بیاری البته بااین روحیه قوی حتما میتونی شکستش بدی قربونت بشم من 😘

برای دخترم خیلی دعا کن ان شالله همینطوره عزیزم

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

عزیزم نمیدونستم که 😔خیلی دلم گرفت ان شالله سلامتیتو زودی بدست بیاری البته بااین روحیه قوی حتما میتو ...

سارا بیماری هم جزوی از زندگیه

بازم خدا رو شکر علم پیشرفت کرده

توی دعاهام جفت دخترات و خودت هستین

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من خیلی ازدست شما ناراحتم دوبار منو گزارش زدی که دق دلیتو خالی کنی از تعلیق شدنای قبلیت خودم توتاپیک ...

منم از ایشون خیلی ناراحتم ،نفرین که هرگز نمی کنم ،ان شاءالله سلامتیشونو به دست بیارن ،ولی زبون تلخی دارن ،هر کی نظر مخالف ایشونو بگه تحقیرش می کنن به یه نحوی 

منم از ایشون خیلی ناراحتم ،نفرین که هرگز نمی کنم ،ان شاءالله سلامتیشونو به دست بیارن ،ولی زبون تلخی ...

ممنونم که حداقل رک میگید 

ولی حداقل اینم بگید هیچ کامنتی نیست که به من فحش بدن و شما لایک نکنید 

حتی وقتی کاربری بهم گفت ج ن ده 

بگید که توی تاپیک های مختلف بهم میگید بی فرهنگ 

چرا؟

چون به گروهی از جامعه فحش دادید و من به روتون اوردم

ممنونم که حداقل رک میگید ولی حداقل اینم بگید هیچ کامنتی نیست که به من فحش بدن و شما لایک نکنید حتی و ...

راستش من اینقدر بی فرهنگ نشدم که یکی بگه ج ند ه و من لایک کنم ولی لایک کردن رو شما به من یاد دادید 

اولین برخورد من با شما روزی بود که من از سوختن آدمای بی گناه ناراحت بودم و شما نظر مخالف منو داشتید و رفتید تاپیک منو که توش آرزوی مرگ کرده بودم لایک کردید .

اون روز برادر ته تغاری من که خیلی دوستش داشتم و با یتیمی خودم بزرگش کرده بودم تصادف شدیدی کرده بود و خیلی ناراحت بودم خداروشکر که به خیر گذشت اما یه توصیه برای شما دارم هیچ وقت دیگران رو تحقیر نکنید عیب هاشون رو به رخشون نکشید .شما نمی دونید کسی که اون ور دارید باهاش چت می کنید تو چه وضعیتیه، واقعا ممکنه آه بکشه و نفرین کنه و دامنگیر شما بشه 

زبون رو خدا به ما داده که باهاش به مردم مهربانی کنیم نه زخم زبون بزنیم.

من اون خانم که برای شما دعای بد کرده رو تائید نمی کنم ولی حدس می‌زنم چی شده که اونجوری گفته چون برای خودم هم اتفاق افتاده

انگارسایت مال ایشونه ولش کن انقدربداخلاقه میترسم باهاش حرف بزنم بازم تعلیقم کنه

بنظر من خانوم خیلی خوبی هست بارها دیدم حرفایی بهش زدن که اگ به من می‌گفتن فحش میدادم .خب اینم از فولاد نیست که هرکس توهین کنه بمونه نگاه کنه بنده خدا 

چون طرفدار زیاد داره همه از حسادت باهاش بدن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
منم از ایشون خیلی ناراحتم ،نفرین که هرگز نمی کنم ،ان شاءالله سلامتیشونو به دست بیارن ،ولی زبون تلخی ...

به من نظر من زبون تلخ ندارع فقط رک و صادق .که یسری ها خوششون نمیاد .حتی استاتر هم دوسش داره ولی اگ چیزی نمیگه چون این سایت پیرزن نفرین کن زیاد برا همین 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بنظر من خانوم خیلی خوبی هست بارها دیدم حرفایی بهش زدن که اگ به من می‌گفتن فحش میدادم .خب اینم از فول ...

اصلا تاحالا بهش چیزی نگفتم فقط یهو دیدم تعلیق شدم و وقتی رفتم تاپیک های خربوریدانش روخوندم دیدم نوشته نی نی یاربیا این چندنمونه برای تعلیق فقط بلدی منو تعلیق کنی منم بعدازادشدن تگش کردم وگفتم چرا به چه دشمنی تعلیقم کردی دوباره دیدم به سرعت نور گزارشموزده ویکماه دیگم تعلیق شدم دفعه اول یه نفر تاپیک زده بود مریض ج...بود فقط گفتم چته مردک هوست زده بالا .اینم سریع منو گزارش زد وتعلیق شدم منکه به ایشون کاری نداشتم قطعا ایشون زیرزیرکی سربه سر کاربرامیذاره یکیش خودمن

انگارسایت مال ایشونه ولش کن انقدربداخلاقه میترسم باهاش حرف بزنم بازم تعلیقم کنه

تعلیق شدن شما دست من نیست 

اگه تعلیق شدید ببینید چی گفتید 

خودمم بارها تعلیق شدم 

اگر هم میل دارید فکر کنید مسئله شخصیه بازم مختارید

اصلا تاحالا بهش چیزی نگفتم فقط یهو دیدم تعلیق شدم و وقتی رفتم تاپیک های خربوریدانش روخوندم دیدم نوشت ...

اشکال ندارع عزیز صلوات بفرست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی