2777
2789
عنوان

دوسال پیش یکی بهم گفت خداروشکر من مریضی تورو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 153 پست
بله ید درمانی قرنطینه دارهادن توی سختی و بیماری اطرافیان رو میشناسهالهی همیشه خوشی باشه

الهی امین ایشااع شما هم زودی خوب بشی عزیزم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

تو این سایت ۴ نفر خیانت همسرمو خیلی بد به روم آوردن نمک پاشیدن رو زخمم از خدا خواستم همین بلا سرشون بیاد بفهمن خیانت یه زن دیگه نه خوشحالی داره نه به روش آوردن میدونم دیر یا زود پاشو میخورن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درک میکنم اینجا کاربر oh yes به من گفتن الحمدلله سرطان گرفتی انشالله به حق امان حسین لال هم میشیمن ت ...

عجب آدمی بوده 😯!  من که تو این چند سال غیر خوبی و احترام  و حرف های سنجیده از شما چیزی ندیدم!   اون روز هم تو یکی از تاپیک ها گفتن سرطان دارید خیلی ناراحت شدم  ان شالله که سلامتی‌ تون زودتر به دست بیارید و سال‌های سال همین طور عاقلانه و مهربان زندگی کنید! ❤️

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

تو این سایت ۴ نفر خیانت همسرمو خیلی بد به روم آوردن نمک پاشیدن رو زخمم از خدا خواستم همین بلا سرشون ...

منم راستش خوندم خیلی ناراحت شدم حق داری .اون شب فقط به این فکر کردم راز زندگیم کسی نفهمه همون شبی بودی که من تصمیم گرفته بودم یچیزی به دوست صمیمیم بگم بعد فهمیدم ادما میگردند ببینن کجا زخم هست نمک رو بپاشن رو .حالا بهشون بدی کرده باشی یچیزی آخه بی دلیل .اینا آدم صبور رو هم داغون میکنن 

اگه دنیا دار مکافاته اگه کارما وجود داره چرا شوهر من اینقدر بلا سر من میاره اینقد خانوادمو اذیت میکنه خدا حقشو کف دستش نمیزاره

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
اگه دنیا دار مکافاته اگه کارما وجود داره چرا شوهر من اینقدر بلا سر من میاره اینقد خانوادمو اذیت میکن ...

دنیا دار مکافات نیست برا همه .عموی من مال یتیم خورده مال منو که پدرم ندیدم سرحال و حالش خوبه .من بیشتر از انرژی کلام حرف زدم 

دنیا دار مکافات نیست برا همه .عموی من مال یتیم خورده مال منو که پدرم ندیدم سرحال و حالش خوبه .من بیش ...

اخه شوهر منم خیلی تیکه و طعنه تحقیر تهمت افترا هرچی که بگی به منو خانوادم میگه چرا هیچ اتفاقی براش نمیوفته

تو این سایت ۴ نفر خیانت همسرمو خیلی بد به روم آوردن نمک پاشیدن رو زخمم از خدا خواستم همین بلا سرشون ...

این سایت یسری ها رو از تیمارستان انگار ول کردن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
این سایت یسری ها رو از تیمارستان انگار ول کردن

دقیقا جالبه دیونه هاشم بیشتر به پست من میخورن تاپیک های من شده جایگاه عقده خالی کردن بعضیا 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
روح پدرتون شاد عزیزم. مادر باشه بذار بد باشه بداخلاق باشه. قدرشو بدون.

راست میگی بخدا من مادر ندارم همیشه میگم ای کاش بدترین مادر دنیا بود ولی زنده بود که حداقل بالاسر دخترش و شوهرش میبود که اونا محتاج منه بی لیاقت نشن 

❤️❤️❤️❤️

سلام ترنج جان چه اسم زیبایی هم دارید.واقعیت من همیشه از شما و نوشتارتون و استقلالتون و شخصیت شما حس خوب گرفتم از اینکه گفتید گرفتار این بیماری شدید ناراحت شدم و متعجب نمی‌دونم چرا.

اخه شوهر منم خیلی تیکه و طعنه تحقیر تهمت افترا هرچی که بگی به منو خانوادم میگه چرا هیچ اتفاقی براش ن ...

تو هم حالشو بگیر حق داری دلت شکسته من اینقد تو این دنیا اذیت شدم بخدا .گفتنش گناه بخوام برات کارایی خیری کردی بگم من هرسال نذر کردم دل چند تا بچه رو شاد کنم قبل مریضی میرفتم از نزدیک میپریدن روم خوشحال میشدن من با خودم میگفتم دعا خیر و شادی این بچه ها پشت منه هرگز چیزیم نمیشه ولی شد عزیز من یه روزایی رو صبح کردم که فکر میکردم امشب از حجم درد و غصه میمیرم ولی من هنوز هستم 

دقیقا جالبه دیونه هاشم بیشتر به پست من میخورن تاپیک های من شده جایگاه عقده خالی کردن بعضیا

اخه از فرهنگ های مختلف هستن بخدا من روزمرگی هامو بگیم ترورم میکنن😅خیلی تضاد دارم ‌.ازشون نمی‌ترسم ولی می‌دونم یسری چیزا جا نیوفتاده نمیگم .طرز فکرشون با دنیای واقعی فرق داره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید