2777
2789
عنوان

دوستان دوازدهمی بیاید

90 بازدید | 19 پست

سلام چطورید حال احوالتون چطوره بچه ها من کتاب کمک درسی می‌خوام تجربی هستم برای درس های عمومی ولی نمی‌دونم کدوم رو بگیرم قشنگ توضیح داده باشه و از اول بگه چون من زبان عربی فارسی و خوب نیست اصلا و برای نهایی هم خوب باشه چون انتشارات زیاد هست مرسی 

موفق باشی عزیزم

من پارسال دوزادهم بودم واسه عربی مهروماه خوندم۱۹.۵ شد نمرم

ضعیفم بودما ولی‌خوب خوندم کلا قواعدو از صفر صفر میگه که خیلی خوبه

متنشم اون محل های اعرابی مشخصه

بقیه درسای عمومی فرمول ۲۰ داشتم خیلی خوب بود

لایک نکن خواهر منننن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفق باشی عزیزممن پارسال دوزادهم بودم واسه عربی مهروماه خوندم۱۹.۵ شد نمرمضعیفم بودما ولی‌خوب خوندم ک ...

مرسی عزیزم همچنین اره من قواعد صفرم هم زبان هم عربی میشه دو روز جمع کرد عربی رو با این کتاب و مهر ماه همون که پک هست آزمون این ها داره بعد جامع داره یا دوازدهمش رو بگیرم 

فقط دوزادهمتبریزی؟اگه اره نخر دیگه بفرستم برات

نه فدات شم اره کتاب ها به شدت گرونه شدن فقط هم که ی کتاب نیست جایی نمیشناسی کتاب دست دوم داشته باشی کانالی چیزی و به نظرت میشه تو دو روز جمع کرد 

نه فدات شم اره کتاب ها به شدت گرونه شدن فقط هم که ی کتاب نیست جایی نمیشناسی کتاب دست دوم داشته باشی ...

خب فصل ۱ و ۲ اسونه اول قواعد و بخون بعد یه پیج بود بزار ببینم پیدا میکنم

ولی ببین‌گاج مارکتم همیشه تخفیف داره ۱۵ درصد ۲۰ درصد من از اونجا‌ میخریدم

لایک نکن خواهر منننن  
خب فصل ۱ و ۲ اسونه اول قواعد و بخون بعد یه پیج بود بزار ببینم پیدا میکنمولی ببین‌گاج مارکتم همیشه تخ ...

مرسی عزیزم آخه من اصلا نخوندم اره از همون دو درس هست ولی چون قواعد مال راهنمایی هم هست میترسم نرسم جمع کنم و به نظرت فارسی چی بخرم برای نهایی که همه رو توضیح داده باشه 

به احتمال از از نمونه سوالات تهاییی چندسال اخیر بدن

اگه کتاب هاتو لازم نداری میدی دست من هزینه پستشو خودم میدم کنکور دادم دوباره بجان دخترم میفرستم برا

ت بعد کنکور حتی یه کتاب هم ندارم فقط کتاب درسی دارم ندارم بخرم خواهش میکنم 😔🙏