سلام چطورید حال احوالتون چطوره بچه ها من کتاب کمک درسی میخوام تجربی هستم برای درس های عمومی ولی نمیدونم کدوم رو بگیرم قشنگ توضیح داده باشه و از اول بگه چون من زبان عربی فارسی و خوب نیست اصلا و برای نهایی هم خوب باشه چون انتشارات زیاد هست مرسی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
موفق باشی عزیزممن پارسال دوزادهم بودم واسه عربی مهروماه خوندم۱۹.۵ شد نمرمضعیفم بودما ولیخوب خوندم ک ...
مرسی عزیزم همچنین اره من قواعد صفرم هم زبان هم عربی میشه دو روز جمع کرد عربی رو با این کتاب و مهر ماه همون که پک هست آزمون این ها داره بعد جامع داره یا دوازدهمش رو بگیرم
خب فصل ۱ و ۲ اسونه اول قواعد و بخون بعد یه پیج بود بزار ببینم پیدا میکنمولی ببینگاج مارکتم همیشه تخ ...
مرسی عزیزم آخه من اصلا نخوندم اره از همون دو درس هست ولی چون قواعد مال راهنمایی هم هست میترسم نرسم جمع کنم و به نظرت فارسی چی بخرم برای نهایی که همه رو توضیح داده باشه