2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر هم خونه میگیره و عروسی دیگه نمیدونم ما رسم نداریم مادرزن سلام

وظیفه پسره کلا حتی وسیله های زندگی رو بخره خانواده دختر هم لطف میکنن جهیزیه میدن اونم تو این گرونی

هرچی آرزوی خوب مال تو 

خلاصه گفتم اره اگر داماد وضعش خوب بود میخرید شما که میدونی اول زندگیشون هست . خود زهرا جان هم میدونه. شما صبر کن به غیر اون پیراهن چیز دیگه هم خریدن. خلاصه خیلی ناراحت شدم یکاره به من زنگ زده اینو میگه. گفتم رسم بود که بعد عروسی برای خانواده داماد خواهرشوهرا اینا کادو میخرن .شما نخریدی . ما اصلا چیزی گفتیم توقع هم نداریم . ولی الان حرف از رسم می‌زنی بهتون کفتم

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

ای بابا 

چه سخت گیری های بیخودی میکنن

همینا کم کم تو زندگی بچه خودشون میشه ناراحتی 

واقعا یه مادر چی میخواد واسه بچه ش جز آرامش و دل خوش ؟؟؟

واقعا درک نمیکنم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

دخترش که میدونه رسم دارن ، اون و داداشت باید حلش میکردن.

دیگه ازدواج کرده ن ، ربطی به شما نداشته که به شما زنگ زده

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مادر دوماد گربه نزاییده که اونم بچه زاییده پس برای اونم عروس باید طلا بخره

اخه این زنگ و حرفها زشته ،خرج عروسی کم کمر دوماد رو خم میکنه یه بخش جهیزیه رو هم که گردنش میندازن حالا ویار طلای مادرزن رو هم به گردنش بگیره

حالا این همه میگن هوای جوونا رو تو این اوضاع داشته باشین خانم دلش کادوی طلا میخواد

ادم خوبه غرور داشته باشه چشم و دل سیر باشه

اگر جهیزیه خیلی خوب داده باشن توقعی نیست اصلا ....

جهیزیه خیلی معمولی بود البته به ما که ربطی نداره ما اصلا چیزی نگفتیم مبارکشون باشه. ولی توقع طلا که یکاره زنگ بزنه به من معقول نیست

🤣مادر زن سلام 

میشه به رسم اوا سلام برام خرید کنین😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

چه پرتوقع! از زمین به آسمون میباره،اول زندگی داماد برای شروع زندگی کلی خرج کرده و حالا اگه کمک نمیکنن توقعی هم نباید باشه، همین حرف وحدیث ها باعث اختلاف واوقات تلخی میشه 

مادر دوماد گربه نزاییده که اونم بچه زاییده پس برای اونم عروس باید طلا بخرهاخه این زنگ و حرفها زشته ، ...

برادرم یه چیز دیگه هم خریده که طلا نیست . اما ایشون سفارش طلا دادن .گفتم تو این دوره خیلی هنر کنن برای زن خودشون بخرن طلا

جهیزیه خیلی معمولی بود البته به ما که ربطی نداره ما اصلا چیزی نگفتیم مبارکشون باشه. ولی توقع طلا که ...

من خودم خواهرشوهرم ولی اگر مادرعروس زنگ میزد حتما تهیه میکردم براشون

هرچی آرزوی خوب مال تو