2777
2789
عنوان

بیو خانم متاهل

533 بازدید | 28 پست

دوستانی ک میخان مسخره کنم پست نزارن اصلا . 

بچه ها من اصلا اینا رو نمیفهمم 

اینا ک میزنن مرید. 

همین مرید بنویسم با ی حلقه کافیه ؟

یا مثلاً بنویسم مرید ویت فلانی ؟ 

چی خیلی شیک و زیباست ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بزن مرید و یه حلقه کنارش، کافیه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااحترام بنظرم نوشتن این چیزاخیلی چیپه اگرم کسی درخواست دادخیلی ساده میتونی قبول نکنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

با احترااااام فراوان

کلا گذاشتن اینچیزا تو بیو رو کلا مخالفم

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من خودم دوست دارم هرموقعه مزدوج شدم اول اسم طرف بایه قلب وحلقه بزارم بیوم😔😂

مثلاW❤️💍

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من خودم دوست دارم هرموقعه مزدوج شدم اول اسم طرف بایه قلب وحلقه بزارم بیوم😔😂مثلاW❤️💍

قشنگههه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
با احترااااام فراوانکلا گذاشتن اینچیزا تو بیو رو کلا مخالفم

منم مخالفم برای خود شیرینی اولشه

من خودم دوست دارم هرموقعه مزدوج شدم اول اسم طرف بایه قلب وحلقه بزارم بیوم😔😂مثلاW❤️💍

چه اسمی باwشروع میشه؟سوال شدبرام😄

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بزن کوثر زن (اسم شوهرت)

نههههههه خدای من

مگه شخصیت زن با زن کسی بودن تعریف میشه

بیو فقط متعلق به خود شماست

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

اینم خوبه انشالله🥲😂

هعیی این امیر که گفتم بداهه بود همینجوری از صدا زدن اسم امیر خوشم اومد گفتم 

یا دیدی تو این رمانا اسم پسرای عاشق امیره 

ولی تو واقعیت میگن امیرا لاش ی ن