2777
2789
عنوان

پولمو چجوری از نامزدم پس بگیرم

123 بازدید | 16 پست

من تو عقدم همسرم برا یلدا برام لباس خرید یه تومن کم اورد اونجا گف میشه یه تومنو بدی بهت پسش میدم

گفتم اکی دادم...گذشت و اصن ب رو نمیاورد ک یه تومنو بده

ولی خب من تو این تایم کارتم خالی شد و به پدرم دسترسی نداشتم برام پول زد خورد خورد ۵۰۰ ۳۰۰ و اینا

بعد گذشت و یه چیزی برای خونمون خرید که پدرم بهش گفته بود...دقیقا یه تومن پولش شد بابام پول و زد برام ک من بزنم برا شوهرم

منم دیدم شوهرم اصن ب روش نمیاره ب شوخی گفتم یه تومن و بابام داد ولی ب اون در بهت نمیدم خرجش کردم و اینا

گفت عهههه من ک این همه تو این مدت بهت پول زدم جای همون یه تومنه دیگه

درحالی ک خب شوهرمه وظیفش بود وفتی نیاز داشتم بزنه نه که قاطی قرضش کنه.... منم گفتم عزیزم اگ بخاطر اون ی تومن 

داشتی بهم پول میدادی اول اینکه یه تومنو باید کامل میزدی نه خورد خورد بعدم میگفتی ب جای اون ی تومنه

و گر نه من داشتم ب بابام میگفتم پول بزنه خودش نزاش گف پیش منی زشته به بابات بگی و فلان

خلاصه گذشت و من گفتم ولش کن بهش پبام دادم گفتم شماره کارت بده پولو بزنم گف نه بابا نمیخاد فلان

اینو بگم ک من ماه پیش شروع کردم لیزر رفتن قبل لیزر بهش گفتم فلانی بابام بهم پول میده ولی من خوشم نمیاد از پولش لیزر برم تو اوکیی برم ؟

گف اره حله برو  حالا این ماه نوبتم رسیده بهش پیام دادم برگشته میگ پول داری؟

من موندم گفتم خب اره دارم...گف اره همون یه تومنی ک میخاستی بزنی برامو برو لیزر

بچه ها الان من خیلیییی ناراحتم نظرتون چیه

بنظرتون اون رفتارش اوکی بوده؟

حالا همه اینا ب کنار

برا یلدا کلا همون لباسو اوردن با میوه و اجیل همین

درحالی ک ما رسم داریم لباسه کلی؛ینی شال و پالتو بوت ب همراه ی تیکه طلا و میوه و تنقلات

لباسمم ک انگار مقداری از پولش و خودم دادم

خیلی ناراحتمممم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اووو چقد حساب کتاب میکنین باهم هی شما میگی ی تومن اون میگ ی تومن...مگ غریبه این اخه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
احساس می کنم خودت خیلی این وسط ولخرجی کردی و اینکه به هر حال اون پولو یه جوری بهت داده به نظرمم کشش ...

ن من اهل خرج اضافی نیستم

دانشجوام ی شهر دیگ

پول غذا و بلیطم شد 

بعدم من انتظار نداشتم اون پولارو قاطی قرضش کنه

هرچند من بخدا داشتم از پدرم میگرفتم خودش گف زسته پیش منی ب بابات نگو

مم انقدراین مدت ب همسرم پول دادم اما پولمو نداده هرسری دستش باشه بهم میده تیکه تیکه برای اینکه چیزی بخام بخرم شارژ و اینا

وضع مالیش خوب نیست 😐گاهی خودش میزنه گاهی ازش میخام 

عقدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️