2777
2789

بچه ها یه همکار دارم مشاور تحصیلیه

قرار بود نوبتی ماشین ببریم سر کار

منتهی ایشون ی مدته نمیاره با بهونه های مختلف

یه مدت زیادی من بردم آوردمش

یه برنامه ریزی درسی برا خواهرم کرد، گفت مبلغش به هرکس گفتم چهار میلیون گرفتم

من همون روز اول گفتم برا خواهرم برنامه بریز هزینشم بگو بدم

گفته نه این چه حرفیه و این چیزا

ولی خب اندازه چهار میلیون بردم و آوردمش

دیروز گفتم اذیت میشم ماشین بیار تو هم

اول جواب نداد بعد گفت والا من دائم نمیام و برم،فقط اول و وسط هفته هستم دائمی نیستم

من گفتم از شنبه دیگه نمیارمش و تمام

اگه زنگ زد میگم ماشین ندارم

ببین ، اینا دو روز دیگه سوار ادم میشن ، هزینه هر بار ذفت و امد رو حساب کن به هزینه اسنپ ها براش بفرست و بگو هزینه مشاوره خواهرم و هرچقدرم باقی مونده بود بریز به حسابش و بگو ممنون بخاطر مشاوره خوبتون اینم پرداخت شد🙏 تمام ، دیگه نبرش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چی بگم من سه تا از همکارامو همیشه میرسونمولی این همکارتم باید بهت تخفیف میداد حداقل

نگفت بده

گفت بچه هایی که این مدل برنامه رو براشون میریزم چهارتومن میگیرم ازشون

نگفت بدهگفت بچه هایی که این مدل برنامه رو براشون میریزم چهارتومن میگیرم ازشون

مگه چه برنامه ی پیچیده ای ریخته 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️