2777
2789

بعد رسیدیم بازار مادر شوهرم که عمم هم میشه واسه خودش پالتو و اینا برداشت

از دست فروشا چن تا بلوز واسه خودشو دخترش و اینا

چن دست جوراب برا خودشون

نامزدمم همینطور برا خودش شال کلاه از اون ساقای پا ک از پشم شتر درستش میکنن ب علاوه کمر

برا منم فقط یه بلوز والنگو یدونه فقط پول نداشتن دو تا النگو بخرن😂😂

الانم زنگ زدن میگن میخوایم یلدایی بیاریم تا ساعت ۱

وقتی اومدن چطوری رفتار کنم؟؟ 

لباس ک فقظ ی بلوز و ی مانتو از قبل خودم گرفته بودم یدونه جثراب میوه هم نمیدونم چی میارن

کلااا رو هوان خجالتم خوب چیزیه 

نگین شابد ندارن چون دارن ولی فقیر صفتن

دیگ وقتی میدونی دارن ولی خرج کن نیستن دیگه برای چی باهاش میخای ازدواج کنی؟

که بعدا هی ناله کنی شوهرم خسیسه بهم پول نمیده؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه النگو برات گرفتن دیگه چی میخوای میدونی چقدر پولش میشه

طرف نمیتونه خودش هیچی نپوشه هیچی نخره زندگیشو بفروشه بده یلدایی برا شما 

عروش پادشاهم اینقدر ادا نداره 

همینکارارو میکنین کسی سمت ازدواج نمیره هرچی خونه بابا ندارید از شوهر میخواید 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
یه النگو برات گرفتن دیگه چی میخوای میدونی چقدر پولش میشهطرف نمیتونه خودش هیچی نپوشه هیچی نخره زندگیش ...

اون النگو پولای عقدم بود

که از سه ماه پیش جم شده بود 

اونم حق من بود وگرنه از پولای خودش جون نکند یکیم بخره بشه یلدایی

خب النگو هم کلی پولشه دیگه

اگر خیلی واجب میدونی همونجا به نامزدت میگفتی باید بوت وپالتو هم بخریم

حالا من پدرشوهرم طلافروش بود طلا نیاوردن 

یلدایی فقط بوت وپالتو اوردن 

اونم شوهرم خریده بود

خودمم نبردن

بدون من خریده بودن جقدرهم زشت بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره فقط یکی

خب منم نامزدم 

هفته پیش با نامزدم و مادرش رفتیم برا خرید

کلا لباس زمستونی سرتاپا برام خریدن و لوازم آرایشی

یدونه هم دستبند برام گرفتن

حالا دیگه مخالفات کنارش هم مادرش گفت بعدا میگیرم